tak to prawda ten wielki siatkarz a zarazem fenomenalna osobowosc zgineła w wypadku samochodowym w Austrii , Pamiec pozostanie....
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*][*][*]

gajes

Wielka szkoda... życie miał przed sobą... (*)(*)
strasznie mi przykro =( ;(

gajes

wiadomość ta jest naprawdę smutna, bez niego nasza reprezentacja nie będzie juz nigdy taka sama...Cześć jego pamięci [*]

gajes

Szkoda . Arek był już czołowym siatkarzem reprezentacji!! kariera stała przed nim otworem, miał dopiero 24 lata a tu taka tragedia!!! [*] [*] [*]

Ivan_I_Mocny

:( Zal takiego człowieka. [*]

gajes

2 miesiace temu sie ozenil...
(*)

gajes

[*]
tylko tyle moge zrobic

Owner_of_Kenwood

kurna przed chwilą się dowiedziałem ;( - sam wiesz Gajes..
[*] - nawet nie mogę zapalić prawdziwej świeczki.. tylko takie coś przez internet ;////////

tyler_4

dzis na Pogon- Legia powinna byc minuta ciszy...

gajes

SZKODA mi go co moge więcej powiedzieć najlepiej będe milczał [*][*][*][*][*][*][*]

BRYLANT_6

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
ja tez niewiem co napisac moze tylko tyle ze jak mysle ze byl taki mlody, zdolny i mial jeszcze tyle do osiagniecia w reprezentacji i w zyciu osobistym to mi sie łza w oku kręci.

gajes

+ R.I.P +
jakie to smutne... ;(

MacManus

[*][*][*] LIFE'S BRUTAL [*][*][*]

____4

Kurde!!! Taki mlody czlowiek :( I pomyslec, ze to moze byc kazdy z nas... ;( [']... Wiadomosc, bardzo smutna :( Ale ma sie nijak do dzialu FILMY...

Niech pan czuwa nad jego dusza!

gajes

[*][*][*][*] ...AND FULL OF ZASADZKAS... [*][*[*][*]

gajes

To fakt, że był bardzo młody, utalentowany miał nawet żonę, ale to i tak nie uchroniło go to od śmierci. Nigdy nie wiesz co czeka cię za rogiem, każdy możę być następny. Naprawde jest mi bardzo przykro, szczególnie żal mi jego rodziny.

gajes

[*][*][*]................kolej ny wielki sportowiec...........,,na rajdzie Wielkiej Brytanii zginął pilot Markko Martina , Michael Park o nim takze pamiętajmy.....[*][*][*]