Uwielbiam ten seriali i za kazdym razem gdy go ogladam doslownie "leje" ze smiechu zwlaszcza z Hiacynty-ona jest nie do przebicia,a zawdzieczam to gazecie TvOkey ktora wpadla na genialny pomysl zeby ten serial do kazdego numeru dolaczac,ciekawa jestem co dadza za nastempny serial,fajnie gdyby to bylo "Alo,Alo..". A WY lubicie "BUKIETOWA"??? :)
Też kupuję tą gazetkę;) A serial jest rewelacyjny. Tyle że ja zdecydowanie wolę Powolniaka i Stokrotę;););)
Powolniak miażdży, ale najlepszy jest tatuś :D:D:D Co do Alo Alo, to najbardziej lubię pana "Dzińdybry"i Michelle z ruchu oporu: "słuchajcie, bo nie będę dwa razy powtarzać"...wogule serial jest rewelacyjny. Acha! Jeszcze tan dziadek, co podnosi okulary i mówi: "to ja, Leclear", motyw obrazu Upadłej MAdonny z Wielkim Cycem i próba uwolniena angielskich lotników, to rzeczy warte zapamiętania :] :)))
Piszac "Czy Wy lubicie Bukietowa" nie chodzilo mi tylko o Hiacynte tylko oglonie o serial-ja wole wszystkich tylko nie ja,gdybym miala taka sasiadke to bym sie wyprowadzila od zaraz,nie wytrzymalabym takiej presji... :) hehe. Szkoda ze Alo,Alo nie puszczaja znowu w telewizji,ta upadla madonna z wielkim cycem tez mi w pamieci zostala i wogole te teksty,Malutko i Michniku macie racje te seriale sa rewelacyjne w kazdym tego slowa znaczeniu! :) Pozdrawiam :)
serial uwielbiam i namiętnie oglądam:) postacie są po prostu rewelacyjne... zresztą, znam bardzo dobrze taką jedną Hiacyntę, przez co serial wydaje mi sie jeszcze zabawniejszy...
mam nadzieję, iż następne będzie "Allo, allo"... może wygra plebiscyt i znów będę się mogła pośmiać z przygód Rene i całej reszty:) pozdrawiam
Szczerze mówiąc, to Bukietowa mnie czasem nudzi. Nie jest to humor, który lubię najbardziej. Mimo to, praktycznie każdy tekst Powolniaka zwala mnie z nóg - ten facet jest genialny!
Czekam za to bardzo na serial "Allo, Allo", który na pewno wygra plebiscyt na następny serial w TvOKey :)