jak myslicie czy nakręcą trzecią część? ja bym bardzo chciala =].mysle ze jakby byla to moze czarna mamba załatwiłaby do końca elle.
ja cos słyszałem, że ma być, ale w 2006 czy w 2010 roku, nie apmiętam dokłądnie, ale gdzieś czytałęm o tym ;-)
Będzie, za 15 lat. Tyle czasu, zdaniem Tarantino, potrzebuje córka tej Murzynki, którą zabiła Panna Młoda, do zemsty. Panna Młoda powiedziała coś takiego: "Kiedy będziesz chciała się zemścić, będę czekać.". Może pójdzie w ślady mamy i zostanie płatną zabójczynią? Albo zostanie cywilem i po prostu będzie się chciała zemścić? Nie wiadomo... Beznadziejnie, że musimy tak długo czekać na 3. część...
Czemu miałby nie żyć? Ja rozumiem, że nie wiadomo, co będzie jutro, ale Quentin nie jest bossem narkotykowego gangu albo komandosem, żeby był na codzień w niebezpieczeństwie ;) Oby żył jak najdłużej, bo ciekawy z niego facet :) :D
no wiez, starośc, zawał, różwnie to bywa, w końcu to jest całe 15 dłuuugich lat. Ale mas zracje, robi dobre filmy, niech żyje jak najdłużej ;-)
hmmm.... kto by nie chciał...
tylko ze za 15 lat Uma będzie mogła być troszkę za stara, a bez Umy film nie ma sensu...
No właśnie - nie mogliby załatwić sobie jakiejś murzyńskiej 20-parolatki, podobnej do tej małej? Wtedy Uma będzie stara, brzydka i będzie cała w zmarszczkach :)
a może o to chodzi, wezmą jakąś murzyńską 20 paro latke, a Uma zagra jej mentorke, albo coś w tym stylu 8)
Hmmmm....a ja nie chcę żeby 3 w ogóle powstawała...to może zepsuć cały urok tej historii.Boję się bo w niektórych przypadkach się naprawdę zawiodłam.Przykład?Jeden z moich ulubionych horrorów "Blair Witch Project".Producenci poszli za ciosem i nakręcili 2 część.To był okropny film...
ojjj tak Blair Witch Project 2 strasznie zmarnowało opinie 1, to był koszmar i niemam na mysli doznań oglądając film :D
Racja - 3 część w ogóle rozwali klimat tego filmu :/ Jak Quentinowi się nudzi i nie ma co robić w domu, to niech idzie na siłownię albo nakręci INNY film :PP