jak myslicie czy nakręcą trzecią część? ja bym bardzo chciala =].mysle ze jakby byla to moze czarna mamba załatwiłaby do końca elle.

ag_

ja cos słyszałem, że ma być, ale w 2006 czy w 2010 roku, nie apmiętam dokłądnie, ale gdzieś czytałęm o tym ;-)

użytkownik usunięty
ag_

Będzie, za 15 lat. Tyle czasu, zdaniem Tarantino, potrzebuje córka tej Murzynki, którą zabiła Panna Młoda, do zemsty. Panna Młoda powiedziała coś takiego: "Kiedy będziesz chciała się zemścić, będę czekać.". Może pójdzie w ślady mamy i zostanie płatną zabójczynią? Albo zostanie cywilem i po prostu będzie się chciała zemścić? Nie wiadomo... Beznadziejnie, że musimy tak długo czekać na 3. część...

no ja tez tak mysle =]. dzieki za odpowiedzi

zobaczymy czy Tarantino będzie zył za 15 lat 8)

użytkownik usunięty
ag_

Czemu miałby nie żyć? Ja rozumiem, że nie wiadomo, co będzie jutro, ale Quentin nie jest bossem narkotykowego gangu albo komandosem, żeby był na codzień w niebezpieczeństwie ;) Oby żył jak najdłużej, bo ciekawy z niego facet :) :D

no wiez, starośc, zawał, różwnie to bywa, w końcu to jest całe 15 dłuuugich lat. Ale mas zracje, robi dobre filmy, niech żyje jak najdłużej ;-)

Hiroto

ja sie nie doczekam trzeciej części!!! niech Tarantino się śpieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ag_

hmmm.... kto by nie chciał...
tylko ze za 15 lat Uma będzie mogła być troszkę za stara, a bez Umy film nie ma sensu...

użytkownik usunięty
ag_

No właśnie - nie mogliby załatwić sobie jakiejś murzyńskiej 20-parolatki, podobnej do tej małej? Wtedy Uma będzie stara, brzydka i będzie cała w zmarszczkach :)

a może o to chodzi, wezmą jakąś murzyńską 20 paro latke, a Uma zagra jej mentorke, albo coś w tym stylu 8)

ag_

Hmmmm....a ja nie chcę żeby 3 w ogóle powstawała...to może zepsuć cały urok tej historii.Boję się bo w niektórych przypadkach się naprawdę zawiodłam.Przykład?Jeden z moich ulubionych horrorów "Blair Witch Project".Producenci poszli za ciosem i nakręcili 2 część.To był okropny film...

trixy1987

ojjj tak Blair Witch Project 2 strasznie zmarnowało opinie 1, to był koszmar i niemam na mysli doznań oglądając film :D

użytkownik usunięty
ag_

Racja - 3 część w ogóle rozwali klimat tego filmu :/ Jak Quentinowi się nudzi i nie ma co robić w domu, to niech idzie na siłownię albo nakręci INNY film :PP

Mi się strasznie Kill Bill podobał,ale dalsza część(lub części,bo miało powstać też coś animowanego)może być znacznie gorsza...Uważam,że Quentin jest zbyt zdolny by w nieskończoność rozwijać wątki jednej histori...Jestem przeciw 3 części.