prosza was o wyśylenie swoich szarych komórek i podanie tytułów filmów albo postaci w których Chack by sie odnalazł w kinie.
Ja bym chciał zobaczyc go jako Bonda :))) ciekawe jak by sobie poradził :) pozdrawiam i dzex za wpisy :)
"Chuck" Norris ;)) w każdej oczywiście!! Nawet mógłby się wcielić w samego Harry'ego Pottera, heh;))))
taa chack jako harry potter to mogłoby byc ciekawe ale tak właściwie to bardziej by pasował do roli rona :)))
Brormir, albo raczej Gandalf, bo też czarować potrafi :) Oto dowód: Chuck Norris stoi szybciej niż biega.
Chuck powinien wystąpiś w "Matrixie". Jako jeden z mieszkańców Syjonu, bo wirtualny świat matrixa ograniczałby jego możliwości.
Chętnie bym go też widział w "Koszmarze koszmaru z ulicy wiązów"
Ludzie!!! Chuck Norris to nic ! Gdybyście tylko widzieli w akcji Mike'a Norrisa, jego syna. Ten to dopiero ma talent.
http://www.filmweb.pl/Person?id=101816 [www.filmweb.pl/Person?i...]
Ja jeszcze raz o Majku Norrisie. Myślę, że niedługo świat zadrży w posadach od jego finezyjnych fikołków...Myślę, że kwestią czasu jest zdobycie uznania przez jego filmy np. "Pierścień śmierci", w którym stworzył niezapomaniany duet z Donem Swayzim, bratem już słynnego Patryka. Myslę, że niebawem zastąpi Chucka "Cios z Półobrotu" Norrisa, swego genialnego ojca...