Chcę iść na film Osada. Znajomi mi odradzają, ale tam gra Adrien Brody. Iść czy nie? Proszę, napiszcie czy warto czy nie.
Podobno w "Osadzie" Adrian Brody zagrał jedną z swoich gorszych ról... Ja także filmu nie oglądałem więc wiele ci nie poradzę...
Adrienek zagrał bardzo fajno :D, przynajmniej mi się podobało! A film w skali od 1 do 6 oceniam na 3, bo widziałam........
zdecydowanie bardzo fajny film ,dobrze zagrany ,ciekawy koniec,ale jak jesteś fanem horrorów typu smakosz to nie idż bo jak byłem w kinie to tacy dwaj mówili jakie to badziewie bo spodziewali sie mase krwi i potworów wyskakujacych zza płotu
Nie, nie przepadam za horrorami, gdzie pełno jest krwi i zza płotu wyskakują dziwolągi pożerające ludzi.
zdecydowanie najgorszy film jaki widzialem w tym roku, kiepski, banalny, poczytaj sobie o nim tu na samym dole w komentarzach ----) http://osada.filmweb.pl/ w skali od 1 do 100 oceniam na 2. (gdzie 1 to najnizsza nota). film tak beznadziejny ze bym to az nazwal skandalem.
No to zależy czego się po nim spodziewasz. Jeśli horroro-thrilleru, na którym można się troszkę pobać to nie masz co iść. Chociaż z drugiej strony film jest inny niż cała reszta. Baardzo podobała mi się muzyka-jak zawsze wspaniały James Newton Howard (m.in. Znaki), która jako jedyna wiernie oddawała poczucie grozy. Cała puenta filmu(i trzeba przyznać, że z zaskakującym zakończeniem)wydała mi się trochę naciągana i baaardzo mało realna.