tak sobie myśle i zastanawjam sie czy reżyser shreka wprowadzi w trzeciej części nowe postaci np: jak dzieci ogrów? a może shrek w 3 częsci zginie jak wam sie wydaje

1iwwo

Ja tam wiem ,że Shrek spotyka rycerzy okrągłego stołu.....i dalej nic mi nie wiadomo

1iwwo

Ja też myślę, że w trzeciej części pojawią się dzieci Shreka i Fiony choć raczej nie za bardzo chciałabym to zobaczyć. Niech po prostu mają kolejną zwariowaną przygodę bez dzieciaków.

użytkownik usunięty
1iwwo

A może nie będą mieli dzieci tylko się rozwiodą(oby się nie rozwiedzli)!

użytkownik usunięty
1iwwo

To jest komedia, niemożliwe, żeby Shrek zginął, skoro cały film jest wesoły. Pewnie skończy się na tym, że starzy Fiony pogodzą się z tym, że wygląda nieco... inaczej niż ostatnio i będą mieć dzieci. A Osioł pozna jakąś Oślicę :)

1iwwo

Osioł nie może spotkać oślicy bo przecież ma dzieci ze Smoczycą!! I myśle ze teraz jednak czas macieżyństwa przyjdzie na Shreka i Fione. Ale mi sie wydaje, ze w 3 czesci powinni sie pojawic rodzice Shreka :P

użytkownik usunięty
1iwwo

Pomyliło mi się, cały czas myślałam, że mówimy o "Shreku 2" :) No to przeczytałam spoilera, super :PP Osioł i smok? Nie no, co za mezalians... ;)