Moim zdaniem jest super komedią, najleosze jest to , że śpiewane są śmieszne piosenki przy których Garfield śmiesznie wygląda. Warto obejrzeć go z przyjaciółmi naprawdę WARTO!!!

SeBiXx18

totalne dno. garfield wyglada paskudnie. to juz nie to samo co 3 male obrazki. ehhh... po co komu byl ten film. teraz zwykly komiksowy garfield wydaje sie jakis inny. nie warto bylo isc do kina.

SeBiXx18

totalne dno. garfield wyglada paskudnie. to juz nie to samo co 3 male obrazki. ehhh... po co komu byl ten film. teraz zwykly komiksowy garfield wydaje sie jakis inny. nie warto bylo isc do kina.

użytkownik usunięty
SeBiXx18

no cóz... nie jest to co komiks, ale w sumie można iść. moim zdaniem jest to film do kupienia na video dla dzieci, ponieważ pośmiać się z dzieckiem można przez te półtorej godziny, film jest zajmujący więc dzieciak będzie miał się czymś zająć jeśli rodizce będą mieli inne sprawy na głowie. Ogólnie oceniam go na 5,5 w skali do 10.

SeBiXx18

Kiedyś leciała bajka o Garfieldzie i ona mi się podobała, ale film był totalnie beznadziejny, poprostu okropnie nudy...i jak powiedział/a kolega/kolezanka wcześniej Garfielda brzydko zrobili, tak, że sracił cały swój urok...jestem na nie...
Pozdrawiam.

SeBiXx18

mnie skutecznie odstraszyły plakaty. kinowy garfield to nie Garfield...
wolę zostać przy komiksie albo przy animacji. tam przynajmniej ten kicur wygląda jak zawsze :|
pozdrawiam

klucznica

ja przed pujsciem do kina obejrzalam recenzje na stronie kina Silver Screen Warszawa Targówek no i troche sie przerazilam. usiadlam na kanapie i trzymajac bilety w reku stwierdzilam ze juz nie ma odwrotu "musze isc na garfielda" no i poszlam. po przyjsciu do domu zpowrotem pomyslalam ze moge wejsc spokojnie na strone tego kina i napisac ze film jest nawet calkiem calkiem tyle ze tak jak sam stwierdziles/as kocurek z ekranu nie przedstawia za dobrze garfielda z komiksow - przede wszystkim jest za bardzo ruchwili- ale ogolnie mysle ze dalo sie wytrzymac...wiec albo niedokladnie obejrzales/as ten film albo przez te plakaty ktore cie tak odstraszyly w ogole na nim nie byles/as...To chcialam sci powiedziec!!!

SeBiXx18

Jak dla mnie film nudny. Garfield jako kot jest nawet fajny, ale film jakoś nie zrobił na mnie wrażenia. Spodziewałem się czegoś lepszego, ale cóż...