Chciałabym się przejść na film Teksańska masakra piłą mechaniczną lub Wysyp żywych trupów!!!Co o tym myślicie??Warto??
"Wypypu żywych trupów" niestety nie oglądałem, więc nie wiem czy warto...
"Teksańską masakrę piłą mechaniczną" widziałem i mogę ci chyba polecić... nie jest to na pewno film dobry pod względem fabularnym czy aktorskim, ale ma niezły kilmat i nie jest wiele gorszy od wersji oryginalnej z 1974 roku...
ja był zaryzykował stwierdzenie, że jest nawet lepszy, a "Wysyp Żywych Trupów" jest średnio straszny, ale za to piekielnie śmieszny, jeśli lubisz brytyjski humor....
masakra ma swój klimat fajnie się ogląda jest mrocznie i momentami ciary przechodzą. Myśle ze można spokojnie się do kina wybrac choć widziałam lepsze filmy tego typu
hej
też jeszcze nie oglądałem "wysyp żywych trupów" ale "teksańska masakra ...." jest super , naprawdę potrafi wywołać uczucie strachu lub jak inni to nazywają : wprowadza w klimat...
osobiście wolę oglądać takie filmy w zaciszu domowym ( nawet na kompie) gdzie jest cisza i interpretuje scenki według własnych odczuć a nie jak ktoś się śmieje to ja też muszę lub inaczej... , zobacz jak się można wczuć w film jak siedzisz samk przed ekranem i nikt nie wpływa na twoje reakcje....
nie myśl że nie lubie kina - wręcz przeciwnie uwielbiam ale zupełnie inaczej ogląda się ten sam film w kinie i w zaciszu domowym ( a jak masz duży monitor karte live oraz głośniki 5.1 to nic nie tracisz)
takie jest moje zdanie
pozdrawiam