Chciałabym się przejść na film Teksańska masakra piłą mechaniczną lub Wysyp żywych trupów!!!Co o tym myślicie??Warto??

aga_10

"Wypypu żywych trupów" niestety nie oglądałem, więc nie wiem czy warto...
"Teksańską masakrę piłą mechaniczną" widziałem i mogę ci chyba polecić... nie jest to na pewno film dobry pod względem fabularnym czy aktorskim, ale ma niezły kilmat i nie jest wiele gorszy od wersji oryginalnej z 1974 roku...

Albertino

ja był zaryzykował stwierdzenie, że jest nawet lepszy, a "Wysyp Żywych Trupów" jest średnio straszny, ale za to piekielnie śmieszny, jeśli lubisz brytyjski humor....

aga_10

masakra ma swój klimat fajnie się ogląda jest mrocznie i momentami ciary przechodzą. Myśle ze można spokojnie się do kina wybrac choć widziałam lepsze filmy tego typu

aga_10

hej
też jeszcze nie oglądałem "wysyp żywych trupów" ale "teksańska masakra ...." jest super , naprawdę potrafi wywołać uczucie strachu lub jak inni to nazywają : wprowadza w klimat...
osobiście wolę oglądać takie filmy w zaciszu domowym ( nawet na kompie) gdzie jest cisza i interpretuje scenki według własnych odczuć a nie jak ktoś się śmieje to ja też muszę lub inaczej... , zobacz jak się można wczuć w film jak siedzisz samk przed ekranem i nikt nie wpływa na twoje reakcje....
nie myśl że nie lubie kina - wręcz przeciwnie uwielbiam ale zupełnie inaczej ogląda się ten sam film w kinie i w zaciszu domowym ( a jak masz duży monitor karte live oraz głośniki 5.1 to nic nie tracisz)
takie jest moje zdanie
pozdrawiam

aga_10

Masakra = dno , nieudany remake (niewiem czy dobze napisalem:D) nieudanego filmu:P