Witam mam problem kiedyś mój kolega wpożyczył film, który trwał 3h. Opowiada on o rodzinie chyba mafijnej (nie ojciec chrzestny) dokładnie to o braciach. Jeden z nich był w więzieniu, jeden był policjantem, jeden (chyba sparaliżowany) malował obrazy i brał narkotyki. Akcja dzieje się bodajże w Hiszpanii lub Meksyku. Członkowie tej rodziny mieli wytatułowane między kciukiem a palcem wskazującym jakiś znak, który mówił że oni są z jakiejś rodziny, mafii. Było tam więcej braci ale tych tylko pamiętam. W tym więzieniu jeden z braci należał do gangu, w którym wszyscy nosili koszule zapięte tylko na jeden guzik pod kołnieżykiem. Na początku tego filmu była scena, kiedy ci bracia się spotkali na jakimś przyjęciu rodzinnym, wyszli gdzieś na dwór a tam zostali zaatakowani przez konkurującą mafie, która jednemu z braci złamała kręgosłup...

Juz od miesiąca prubuje znaleść tytuł tego filmu, ale nie potrafie sobie przypomnieć. Z góry dziękuje za pomoc

PS. Mogłem coś pogmatwać z opisem, w którym zostaje okaleczony jeden z bochaterów.