nie no wydaje mi sie ze cube i cube2 sa to ciekwae filmy i nawet wciagajce ale ino za pierwszym razem ja sie je oglada, ale faktycznie ma duzo błedów niewidoma ma dwie pary butów w tym cube2 hehe itp
To że Cube 2 jest porażką wiadomo już od dobrych dwóch lat. Podobnie było z Blairem. Zachłanni twórcy zrobili kiszke i tyle.
ale dajcie spokój, facet biegajacy ze scyzorykim i mordujący jegnego gościa kilka razy to szczyt tego filmu
Nie wiem, nie byłam... Ale mimo wszystko pójdę, bo chcę zobaczyć :) "Cube" nie widziałam, to chociaż ten ;)
Najbardziej w tym filmie podobały mi się ... napisy początkowe, serio. Potem schemat gonił schemat. Wydawało mi się, że postacie z jedynki zostały przeniesione do tego filmu (pomijając fakt, że dodali 3 osoby) tylko inaczej wyglądają. I tak w dwójce mamy osobę pomagającą wszystkim, osobę popadającą w morderczy szał, osoba nie za bardzo kontaktująca z rzeczywistością osoba mająca coś wspulnego z konstrukcją kostki oraz osobę matematycznie uzdolnioną. Ja swoje rozczarowanie tym filmem 2 lata temu, a teraz kiedy film ten wszedł do naszych kin jestem świadkiem rozczarowań innych. Pozdrawiam.
Widzialem go w tamtym roku na plytce i odradzam placic za to 13 zl naprawde. Nic specjalnego i jeszcze maly poslizg z premiera haha
to jest poprostu KASZALOT...a te akcje z powtażeniem sie paru scen ..nie umieli niczego innego wymyśleć....
dobrze wiedziec, u nas jest to na DVD, nie kojarze zeby w ogole byl w kinie, teraz juz wiem czemu hihi, wiec chyba sobie podaruje wypozyczenie
Nie no, żeby sceny powtarzać, to już jest przegięcie... Co oni myślą, że widzowie są tacy głupi??? Równie dobrze mogli skrócić film...
część piewrsza wnosiła coś nowego, zaskoczenie i klimat grozy - tu wszystko już wiadomo, pozostało tanie efekciarstwo i absolutna nędza scenariusza.
Widzę że film jest nie za bordzo fajny mimo wszystko chyba i tak go zobaczę. Czy pułapki są jakieś fajne czy również Totalna miazga?
Co do płapek to mi się nie podobały te w jedynce były lepsze. Natomiast fajne było to, że w niektórych pokojach była np. inna grawitacja czy tępo płynięcia czasu co w sumie nie zabijało jeśli... no ale to zobaczysz jak obejrzysz :)