U MNIE NA ULICY JEST DOM W KTURYM STRASZY I CO NOC SŁYCHAĆ ODGŁOSY TAKIE JAK BY KTOŚ PODRZYNAŁ KOMUŚ GARDŁO RAS JA Z MOIMI KOLEGAMI TAM POSZLIŚMY I ZOBACZYLIŚMY DZIWNE Hmmm
BARDZO DZIWNE RZECZ TAKI RZECZY STRASZNE KTURESĄ NIE DO OPISANIA PO PROSTU NIE MA OKREŚLEŃ WIĘC SZYBKO UCIEKŁEM LECZ ODGŁOSY DALEJ SĄ I BĘDĄ. PEWIEN CHŁOPIEC WESZEDŁ TAM DO DOMU I POŁAMAŁ SOBIE NOGI I RENCE TO BYŁO W TE WAKACJE I POWIEDZIAŁ NZM CAŁOM CHISTORIE ZAŁRZYŁ SIĘ Z KOLEGAMI RZEWEJDZIE DO DOMU W KTURYM STRASZY I WESZEDŁ LECZ BIEDAK WESZEDŁ NA DRUGIE PIENTRO I JAKAŚ DZIWNA SIŁA GO Z RZUCIŁA I KSZYCZAŁ DO NICH CZYLI DO KOLEGUW RATUNKU POMOCY ALE ONI ZE STRACHU UCIEKLI I ZOSTAŁ TAM SAM ALE JAZ MOIMI KUMPLAMI SŁYSZĄC KSZYK POBIEGLIŚMY MU NA RATUNEK I UDAŁO SIE A LE NIE DO KOŃCO BO DUCH ZŁAPAŁ MOJEGO KUMPLAI CHĆAŁ GO ZABIĆ LECZ UCIEGŁ NO I TO WSZYSTKO OD TEJ NOCY CZYLI TEGO WYDARZENIA BODZIAŁO SIE TO W NOCY NIE MOGE SPOKOJNIE ZASNĄĆ :( .......

mix39

???

mix39

Taaa, fajne historie opowiadasz. A co to ma wspólnego z filmem, że się tak zapytam? Bo nie łapię. I popracuj nad ortografią, bo kuleje (na obie nogi!!!).

michnik

jeśli to naprawde był duch to nie mógł go złapać bo duchy nie łapią ludzi...

Desiree

Ale ten duch był "pszerarzający", a takie duchy potrafią się zmaterializować i złapać jakiegoś ludzia. Ha ha ha!!!

michnik

Och! Mihniku! Ty ze zdjeńciem diabła tasmańskiego! Dalczego wysimiewasz sie z wielbicieli chorrorów?! Masz ich za analfabetuw?!

Gregorio

Nie no skondrze ten napewno doztanie doktorata!

mix39

Czeźdź bardzo fajna chistoria, żkoda że ó mnie na ólicy nie ma takjego domó fkturym straszy. to jezd napewno pszerarzajonce! :DDDDDD Do gazu z takimi ludźmi!

mix39

To pewnie był duch jakiegoś pedofila, bo jak dla mnie to przynajmniej umysłowo masz jakieś 5 lat!

Kismeth

Ja wiem to tto ttto był duch mojej babci z 18 wieku!

mix39

Oooo, widzę, rze coraz wiencej osup pszyłancza siem do dyskósji na temat jak najbardziej filmowy, czyli pszerarzajoncy dom. A gdzie sie podział gospodarz tej imprezy? Czyżby wstydził się zalogować?

michnik

Popeuniłeź błont! Pisze sie "gozpodasz"!!! :)

Kismeth

O w dupę! Pszepraszam za tego błenda, to siem jusz wiencej nie poftuży. Pszyżekam!

michnik

"W dópe" jesteś dyslektykiem, czy co?! :DDDDDDDDDD

Kismeth

Ludzie, nie siejcie obskurantyzmu i nieuctwa :)))) Chłopak zobaczył ducha, przestraszył się i wszystkie zasady ortografii z główki uciekły...

mix39

prosze Cie idz do piaskownicy ze swoimi historyjkami i skargami na forumowiczow..... nie zaśmiecaj forum!!! Jestes bardzo wyjątkowy, szkoda żebyś tracił czas!

mix39

niewiesze w tfojom strasznom chistoryje :))))))))))))))) ale możesz jeszcze napisać coś np. o sekcie teletubisi!

mix39

tak naprawde to nikogo to nie obchodzi...

mix39

Rze siem tak fyrasze: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!

server69

(rotfl)
(rotfl)
(rotfl)
Bes komentasza hahaha

trixy1987

ludzie .., ja was nie rozumiem.., czemu wy sie tak odnosicie do biednego mixa??, przeciez kazdy sie boi i kazdy ma prawo do strachu i opisywania swoich emocji.., wyobrazcie sobie, ze wy sie znalezliscie w takiej sytuacji.., i co nie balibyscie sie??, ludzie, prosze z sensem do zycia podchodzcie.., a co do ortografii to istnieje takie podejrzenie, ze mixik nie jest polakiem i moze znac inne jezyki.., to wtedy byscie sie nie zdziwili.., a przypomnijcie sobie , jak wy chodziliscie do np. pierwszej klasy podstawowki.. i co odrazu byliscie perfekcjonalni z polskiego??. a postawcie sie na miejscu mixa.., przyjemnie by wam bylo??, dobrze byscie sie czuli??: nie mozesz nigdzie nic napisac bo odrazu ci haje zrobia, wywalaja cie z filmwebu, obgaduja cie na kazdym kroku, traktuja cie jak szmate (w wypadku mixa gorzej niz szmate), wysmiewaja sie z was wszyscy.., i nie mozecie zyc spokojnie i normalnie jak przestalo na kazdego czlowieka.., i to jest wedlug was normalne??, ze kogos mozecie ponizac, a siebie chwalic i wywazszac nawet nie wiedzac za co??. prosze zastanowcie sie nad swoim zachowaniem..,, bo zachowujecie sie jak 3-letnie dzieci, ktore nie wiedza co to milosc!! i to naprawde uwierzcie mi nie jest przyjemne.., a trzeba dawac inny m przyklad ! - dobry przyklad.., czego u was nie widze!!, a teraz prosze bardzo..- widzicie do czego doprowadzilscie??, ze biedny mixik sie wyniosl.., oj ludzie.., wstydzcie sie!!!

użytkownik usunięty
__1064aka

Jak na obcokrajowca, całkiem nieźle opanował przekleństwa. Niepotrzebnie się Shaka emocjonujesz, bo mix39 to niewinna prowokacja przeprowadzona w celu nabicia w butelkę innych użytkowników. Proponuję przeczytać to: http://filmweb.pl/Co,s%B1dzicie,o,filmie,,,Stra%BFnik,Teksasu,,,temat,Topic,id=2 55694
Pozdrawiam.

przeczytala.., no i co??, normalka.., kazdy chce pozartowac czasami..,. i nigdy nie widzialam zeby przeklinal.., bzdury wypisujesz.., nie podoba sie??, sprobuj sam wymyslec cokolwiek, co wymyslil on..., zobaczymy jak ci sien powiedzie..

__1064aka

(No i się bałagan zrobił. Właśnie to samo napisałem w temacie wyżej.)
Chodzi o to, że wcale nie normalka. Ktoś kto bierze na poważnie historię o nawiedzonych domach nie prezentuje tak prześmiewczego humoru jak ten w temacie GaduGadu. Poza tym gdyby mix był takim młotkiem, na jakiego próbuje wyglądać, nie byłby w stanie obsługiwać komputera.
A przekleństw nie znalazłaś, bo je redakcja usunęła, spytaj Michnika, którego Ty również obrzuciłaś błotem.
Pozdrawiam.

Gregorio

jak dla mnie to jest spoko facet i nic tego nie zmieni.. :)))

mix39

Wow!! Ale jazda!! Już widzę jak się Miodek krztusi:))