Tu chciałbym poprosić was o zdawanie waszych ulubionych dialogów z dopiskiem z jakiego filmu, i w jakich okolicznościach oraz kto to mówi. Oto mój: "Och, stary, od czego mam zacząć? Najpierw jedna wieśniaczka chciała mnie sprzedać za uprawianie magii. Nigdy jej nie wybaczę. Później jakiś głupek wyprawił przyjęcie, a mi dali rolę Kłapouchego. A potem się zechlali i walili we mnie kijami wrzeszcząc: "Piniata! Piniata!" Co to w ogóle jest Piniata!? Shrek 2 (2004)
Ups! Pomyłka. Jeszcze raz:"Kurcze, stary od czego mam zacząć? Najpierw jedna wieśniaczka chciała mnie sprzedać za uprawianie magii. Nigdy się z tym nie pogodzę. Później jeden głupek wyprawił przyjęcie, a ze mnie chcieli Kłapouchego zrobić. A potem się zechlali i walili we mnie kijami wrzeszcząc: "Piniata! Piniata!" Co to w ogóle jest Piniata!?
Ups! Pomyłka. Jeszcze raz:"Kurcze, stary od czego mam zacząć? Najpierw jedna wieśniaczka chciała mnie sprzedać za uprawianie magii. Nigdy się z tym nie pogodzę. Później jeden głupek wyprawił przyjęcie, a ze mnie chcieli Kłapouchego zrobić. A potem się zechlali i walili we mnie kijami wrzeszcząc: "Piniata! Piniata!" Co to w ogóle jest Piniata!? Osioł opowiadający najsmutniejszą historię jaka mu się przytrawiła. (Shrek 2,2004