Hello! Czekam na Wasze propozycje najbardziej optymistycznych filmów. Takich, które napełniły Was pozytywą energią i po których chodziliście z ciągłym uśmiechem na ustach. Z mojej strony mogę wymienić "Amelię", "Czekoladę", "Kumpli" czy "Lepiej być nie może".

Don_Killuminati

Tak, tak Amelia i Czekolada, dorzucę jeszcze Big Fish :):):)

użytkownik usunięty
Don_Killuminati

Polecam "Wonder Boys" ze starzejącym się Douglasem, Frances McDormand, Robertem Downey Jr. i tym... no... Spidermanem..:)) Pozytywny i całkiem zabawny..

A ja chodziłam z bananem na twarzy po filmie "Fanfan Tulipan"

Don_Killuminati

Pozytywnie naładiwała mnie heyah (hahaha) a tak wogóle shrek i i film z niedawnego dziecinństwa (bo uważam, że wszyscy jesteśmy po części dziećmi) dziewczyny chłopaki

Don_Killuminati

"Cudowni chłopcy" rzeczywiście pasują, filmik jest extra. Zgadzam się też co do "Shreka". "Fanfana" jeszcze nie widziałem. "Big Fish" niestety również, ale bardo chcę obejrzeć. WIĘCEJ PROPOZYCJI?

Don_Killuminati

"Fanfan" jest bardzo prosty, ale po nim miałam naprawdę odloty. Tak miło popatrzeć na takie przygody ;) Dodam jeszcze:

- Asterix i Obelix - Misja Kleopatra - to poprawi humor chyba zawsze
- Don Juan DeMarco
- Indiana Jones - zawsze można uwierzyć, że wszystko jest możliwe :P
- Małe kobietki - bardzo ciepły filmik

May_morning

Aaa i wiem co jeszcze - jeśli lubisz Audrey tatou to może "Bóg jest wielki a ja malutka" ? Co prawda film ogólnie nie określa się jako bardzo dobry ale mnie się tam podobał. BYł taki kameralny i momentami śmieszny. A Audrey i jej anielska mina potrafią zawsze humor poprawić.

Może jeszcze francuska komedia - "Plotka" :D

May_morning

"Asterix i Obelix - Misja Kleopatra" oglądałem już kilka razy i rzeczywiście poprawia humor:) "Don Juan DeMarco" ze świetnymi Brando i Deppem wprawiają w taki miłosny nastrój:) A "Indianę" można oglądać i oglądać, chociaż chodziło mi raczej o inne filmy. Ale uznam Ci to:) "Małych kobietek" nie widziałem. "Bóg jest wielki, a ja malutka" mam ale jeszcze nie obejrzałem. Ale w takim razie rzucę na to okiem:)
Pozdrawiam

Don_Killuminati

Wiem wiem, chodzi o takie wlaśnie bardziej "Czekoladowe: filmy (fajnie to brzmi). Jednak te jakoś tak do głowy mi przychodzą...Indiana jest boski :D Poza tym, może i za stara na to jestem, ale niech mówią co chcą - bajki Disney'a potrafią wprowadzić mnie w magiczny nastrój i błogi stan.

użytkownik usunięty
Don_Killuminati

No Indiana można oglądać i oglądać.....A Big Fish naprawde warto! POLECAM POLECAM!!!
p.s. juz niedlugo premiera"GW epizod 3" fajnie:-)

Don_Killuminati

To ja byłam, sorky bardzo..............krótko, krótko...

użytkownik usunięty
grimlen

konieczny happy end, "piękna i szalona" jak zwykle siedze po uszy w historiach miłosnych, a ten film to dobry przykład na poprawę humoru, polecam !!