Właśnie jestem po seansie-film zrobił na mnie ogromne wrażenie-cały czas zastanawiam się co i jak....naprawde polecam wszystkim lubiącym na filmie pomyśleć
Jakie są wasze opinie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
_suspect_

mnie również się bardzo podobał; świetna muzyka, klimat, ścieżka dźwiękowa, a najlepsze jest to, że można ten film interpretować na kilka co najmniej sposobów - jako satyrę i/lub tragikomedię? A może fantazję na temat podróży w czasie? Albo aberracją schizofrenicznego umysłu? Czy może jako sen? A może wszystko po trochu? Czekamy by W KOŃCU któryś z dystrybutorów wydał go w Polsce na DVD ;) Pzdr.

użytkownik usunięty
radex78

Film, który ma ode mnie 10/10 i jeden z nielicznych filmów, które oglądałam 6 razy.

Ode mnie dostał 9/10 i oglądałem go 2 razy.

Redox

bardzo intrygujący obraz-na moim blogu zamieściełem sposoby w jakie film można interpretowac-jednak to często sprawa indywidualnego odbioru-tu nie można powiedzieć "nie masz racji"...bo nikt do końca nie zapewni nas o niesłuszności jednej z podanych na blogu teorii
ode mnie 10/10

_suspect_

Ja dałem chyba z 7/10, wiele lepszy jest "Memento"-10/10

BRAK_UZYTKOWNIKA

Właśnie-proszę o propozycje filmów godnych poziomu "Donniego Darko"

_suspect_

A ja obejrzalem nowy film Richarda Kellyego (rezysera Donnie Darko) - Southland Tales. Totalna kleska...

GodFella

Nie widziałem jeszcze suspect "Donnie darko". Czy jest u nas w oficjalnej dystrybucji DVD?

robert_28

niestety nie-musisz to ściągnąć!!!!!-obejrzyj koniecznie!!!!
Do tej pory to nr.1 filmów, ktore miałem okazje obejrzeć(tak mi się wydaje)

_suspect_

Nie czytaj wcześniej dużo o tym filmie, bo stracisz przyjemność własnej interpretacji, a szkoda by było;]

_suspect_

Zanim mam obejrzec tego typu film nie robię tego. Dlatego np. unikam dyskusji na temat filmów Lyncha, których nie widziałem...Dzieki suspect.