Na kanale TV4 o godz 22:40 jest dzisiaj film pt ROUTE 9 (Droga nr 9)
Goraco polecam ten film.
Napiszcie jutro, jak wam sie ten film podobal
POZDRAWIAM WSZYSTKICH uzytkowników FILMWEB
i zycze MILEGO OGLADANIA (naprawde warto)
Dla tych, co nie wiedzą, o czym to jest (znalazłam na Filmwebie):
2 znudzonych policjantów z małego miasteczka, szukając zaginionego psa na drodze nr 9, trafiają na opuszczoną farmę. Znajdują tam podziurawione auta, 7 zastrzelonych osób, a w bagażniku 1 z nich 1,5 mln $ w gotówce. 2 auto bagażnik wypełniony ma narkotykami. Policjanci postanawiają nie ujawniać pieniędzy, tylko się nimi podzielić, a samochód podpalają. Okazuje się jednak, że 1 z ofiar strzelaniny żyje i widzi to, co robią policjanci. 1 z nich dusi go, usuwając niewygodnego świadka. Policjanci zawiadamiają centralę o ciałach, narkotykach i samochodach. Z L.A. przysłana zostaje agentka, która ma wyjaśnić sprawę, bo wśród zabitych jest agent FBI.
Stary, nie odkryłeś ameryki, jakby ktoś chciał dowiedzieć się czegoś więcej o tym filmie to by sobie znalazł, ale dzięki za wrzucenie opisu. Mam nadzieje ze bedziesz oglądał i podasz swoją opinię.
Pozdrawiam
Spoko, wykuluj, po prostu jestem dobra i zrobiłam to dla wygodnickich ;) Jak już polecasz film, to spasiłoby, żeby ludzie wiedzieli, o czym jest :PP I nie stary, tylko stara jak już :) Zobaczę, czy oglądnę, nie wiem, czy będę mieć czas :PP