Na moim blogu jest nowy temat gdzie możemy pogadac o futbolu(sory Totti ze sciagnalem po Tobie pomysl) Noi to by bylo na tyle. Pozdr.................................
A ja np wole tutaj!!!!!!!!!!!!!Poprostu zawsze tu pisze to czemu mialbym nie pisac teraz??????? A poza tym to informacja dla fanów futbolu a jesli sie nie myle to ty nim nie jestes.
Przejrzałem listę tematów i rzeczywiście! Dość często zaśmiecałeś ten dział różnymi niedorzecznościami. Ale to nie znaczy, że masz to robić nadal. Najwyższy czas pójść po rozum do głowy i działać w ramach ustalonych działów.
Efektywność działania tego portalu zależy od kultury uzytkowników i niestety może być zakłócona przez byle osła, który uprze się iść pod prąd.
Na szczęście, posty, które tu dotychczas zamieściłeś nie cieszyły się zbytnią popularnościa i oby tak samo było z tym, którego już więcej nie skomentuję, aby czym prędzej zleciał z forum.
Pozdrawiam.
Dzienx. Przynajmniej Ty jestes n-o-r-m-a-l-n-y a nie ten gosc co mi tu wypomina. :-))))))))))))))))))))))))))))) Pozdro.
Ja tez sie dopisze!!!!!!!!!!!
Poniewaz jestem fanka pilki noznej!! Nawet gram w druzynie!!
A w telewizji obeirze kazda gre!!!!!!!!
Mieszkam w usa wiec tych gier transmitowanych jest duuuzzzzzoooo!!!!!!!!!!
POzdrawiam serdecznie!!
ps. jak chcesz wpisz pare slow na moim blogu!!