chce obejrzec sobie jakis ciekawy film,tylko niebardzo ostatnio orientuje sie w tematyce,znacie moze jakis fajny film z gatunku komedii,kryminalu,horroru czy thrillera??
Ja chyba nie znam, ale znam kogoś, kto ma znajomego którego siostry szwagierka zna osobę która mogłaby coś takiego wiedzieć...
a pytanie nie powinno czasem brzmiec,czy to nie ja zgodzilabym sie obejrzec ten film razem z nim??;)
Ciekawie sprecyzowane pytanie :P
Obejrzyj sobie Narodziny obłędu - thriller. Siostra oglądała i mówi, że jest świetny, ja dopiero jutro zerknę na niego, na razie cierpię na brak czasu.
Ja z kolei cierpię na chroniczne zaparcia, ale terapeuta mojego sąsiada mówił, że jego córka ma chłopaka, który oglądał całkiem ciekawy film pt. "Tam, gdzie rosną poziomki", podobno niezła komedyjka o kolesiu co jechał pociągiem i na końcu kopnął w kalendarz, wiec ja z tego miejsca chce ten film polecić.
hmmm..te poziomki to mnie zaintrygowaly..postaram sie w takim razie to skads wydrzec i obejrze napewno. a tak swoja droga nie zna ktos jeszcze jakichs ciekawych horrorow?
żałuj bo jest dużo fajnych,ale ile jeszcze zostało do obejrzenia właśnie dlatego pytam. A tak swoją drogą to Ty jaki gatunek preferujesz?
ehh co się porobiło...kiedyś horrory miały ograniczenia wiekowe..a teraz byle dziecko przyjdzie i stwierdzi z przekonaniem konesera, że "jest dużo fajnych horrorów" :/
"Ostatnia zemsta dzieci ulicznego wojownika: ostatnia krew. VI" widział ktoś? Fajny film.
a ja chodzę do Hogwartu i wykorzystam swoję umiejętności magiczne(z zawodu jestem technik-czarodziej) i masz tak około 15 lat ;)
Niestety Cię rozczaruję. Coś Cię chyba w tym Hogwarcie źle uczą:P Musisz iść na korki z wróżbiarstwa:P Jestem starsza:)
A tamtego filmu nie widziałam- jeszcze
polecam 2 filmy mistrza horroru i thrilleru choć w tych dwóch filmach tylko scenarzysty : "skazani na showshank" i "zielona mila"
horror który polecasz na pewno obejrzę . jesli chodzi o zieloną milę i skazanych na showshank widziałam ale prawde powiedziawszy książki bardziej przypadły mi do gustu . w ogóle uważam , że S. king to jeden z lepszych pisarzy
A widział kto film pt. "Lustracja 2 : Zemsta trybunału" albo "Warszawska Kacza zupa" ? Podobno całkiem nieżłe widiząłem urywki w wiadomościach.