No więc dzisiaj robiłam sobie listę filmów, które musze obejrzeć. O niektórych słyszałam pierwszy raz, ale trzbea to sprawdzić..
1. Wredne dziewczyny
2. Spoko
3. Pozdro
4. Kadet Kelly
5. Stowarzyszenie wędrujących dżinsów
6. Cała ona
7. Zakręcony piątek
8. W rytmie hip-hopu
9. Wakacyjna przygoda
10. Pogoda na miłość
11. Idealny facet
12. Zupełnie jak miłość
13. Dziewczyny z wyższych sfer
14. Dziewczyna z sąsiedztwa
15. Zakochana złośnica
16. American Pie
Głównie szukałam komedii, komedii romantycznych, albo takich filmów głównie dla nastolatków. Nie wiem czy wszystkie są właśnie tego gatunku. Które z nich oglądałyście? Podobały sie Wam?
Nie znam niektórych filmów, ale z tych co kojarze to polecam obejrzeć w 1szej kolejności 7., 13., 14., 15.,- naprawdę fajne komedie i dobrze się je ogląda. Miłego oglądania -pozdrawiam pa :)
czytalam kiedys "stowarzyszenie wedrujacych dzinsow" (dziwna nazwa, ale jak sie wie o co chodzi...) fajna ksiazka teraz juz tak nie pamietam , ale film pewnie tez spoko. a z tych ktore wymienilas znam tylko niektore i polecam 15 i 16 (z tym ze tylko 4 american pie to komedia romantyczna...chyba:P)
4. Kadet Kelly
6. Cała ona
7. Zakręcony piątek
8. W rytmie hip-hopu
13. Dziewczyny z wyższych sfer
16. American Pie
Te filmy widziałam i szczerze mówiąc żaden z nich mi się nie podobał :). No moze oprócz "Cała Ona", bo to jest całkiem całkiem. A "Zakręcony Piątek" ujdzie w tłoku, reszta nie bardzo :). Zamierzam obejrzeć "Zakochaną Złośnicę", podobno jest bardzo fajny.