Czy są jakieś filmy lub seriale,których nie można oglądać?Czy są takie filmy,które wywołały u Was dreszcze?

justynolek

Moda na sukces tego sie nawet nie da ogladac po pijaku ani nawet .............................. ...................

justynolek

nie oglądałam nigdy mody na sukces po pijaku, ale wtedy też bym nie mogła tego oglądać, to jest pewne...
zgadzam się totalnie...
pozdrawiam...
agresywna :)

justynolek

zdecydowanie klan!
Kiepscy dla chumorku :)

otem

"Plebania", "Złotopolscy" i ten szpital gdzie nawet AIDS wyleczą "Na dobre i na złe"

Kwasny

No to ja do tego wszystkiego dodałabym jeszcze "Lokatorów"...

fredka

plebania ....czarno biały serial dla czarno białych telewidzów ..blee dla mnie "doświadczonych" widzów bohaterzy sa tak zli lub tak dobrzy ze nie mozna sie pomylić ..ani cienia watpliwośći... ten facet z ta okropna mina (polskie wcielenie szatana - prawdziwy boruta:) i ksiądz (a ich jest wielu) sa wrecz kryształowi jak popełniaja błedy to szybko je naprawiają...jak w życiu ;P ..i na koniec pochwała zycia na wsi rzadzonej prawami natury ( co za archaizm !!!!! ) według przykazań Bozych...(to inna sprawa i jej nie oceniam) fajne sielankowe nie ralne...moze to nie jest wada zawsze lepiej zyc w idealzowanym swiecie ....ale jak ja widze ta banalną retoryke twórców , która omija nie które tematy - a daje te bardziej "edukacyjne" to ja mam dosć ...;( ..

thom95

no...i do tego jeszcze Klan....zato czasem oglądam W labiryńcie...hehe!!!

prozac

wszystkie polskie seriale sa do bani !!! :P:P