Poszukuje filmow wojennych o tematyce II wojny swiatowej obojetnie czy to produkcja amerykanska czy europejska
Proponuje wejśc na imdb i wpisac w wyszukiwarce jako słowo kluczowe: second world war.Wyświetli się pokaźna lista zapewne:) A z takich najnowszych filmów o 2 wojnie to polecam dwa dzieła Clinta Eastwooda : "Sztandar chwały" i "listy z Iwo Jimy".
A ja proponuję używać wyszukiwarek, po to one są i nie zaśmiecać forum po raz kolejny tym samym tematem. Było już takich dziesiątki, a o to link: http://www.filmweb.pl/topic/555633/3.+Najlepsze+filmy+wojenne+Waszym+zdaniem++%2 1.html
do pierwszego, który mi się wyświetlił po wpisaniu w wyszukiwarkę: NAJLEPSZE FILMY WOJENNE.
Proste? Proste.
crank nie interesują mnie NAJLEPSZE FILMY WOJENNE tylko o tematyce II wojny światowej a to jest róznica
proste ? proste
Nie, no rzeczywiście w temacie, do którego link Ci podałem nie znajdziesz filmów, które spełniają Twoje kryteria. Po to trzeba zakładać kolejny temat. Ehh...
Widać, jednak to nie jest takie proste.
Co do filmów, skoro już tu piszę, to polecam "Kompanie Braci"- rewelacja, "Szeregowca Rayana" hmm... "Wróg u Bram" też może być.