Jakie filmy w najbliższym wolnym czasie chcielibyście oglądnąć i dlaczego akurat takie?
fajnie byłoby obejrzec juz spidermana3 i prestiz jednak czekam az wyjda na dvd wole polskiego lektora mimo iz nie jest on zbyt dokladny ;/
no w najbliższym czasie - zalezy co rozumiesz przez najbliższy czas. We wrześniu ma wyjść Katyń - i ton a pewno obejrze. A z tych premier i zapowiedzi hmmm raczej nic ciekawego
Prosze o pomoc... Pare lat temu widzialam w tv taki film... Chodzilo w nim mniej wiecej o: na wies przyjechal taki chlopak... tam mieszkaly dwie siostry.... I one sie w nim zakochaly.... Kłócily sie o niego i przez niego... NA koniec ten chlopak zginal... Przejechal go traktor... Tak mnie wzruszyl,ze musze sobie go skads zalatwic.. Problem w tym,ze nie znam tytulu... Blagam o pomoc:)
Piratów, Głosy 2 (jestem ździwiony, że film w kinach..., mam go od 2 tygodni, ale jakoś nie chciałem oglądąć..., a jak dowiedziałem się, że będzie na dużym ekranie to napewno tam go obejrze..., jedynka to jeden z moich ulubionych horrorów/thrillerów)... to chyba tyle..
Musze się komuś wyżalić. Od wielu tygodni marzyłam, żeby obejrzeć jeszcze raz serial mojego dzieciństwa - "Miasteczko Twin Peaks". Przed chwilą zajrzałam do gazety z programem i znalazłam: "Miasteczko Twin Peaks" odc.5(!) 02:35 TVP2! Jak mogli nic nie wspomnieć, nie zapowiedzieć?! Mogę oglądać nawet o 2 w nocy, ale co z pierwszymi czterema odcinkami?! Nie mogę oglądać od połowy! :-(((((((((((((((((((
Próbuę załatwić sobie , no ale się nie da :( film "Pokolenie" Andrzeja Wajdy no ale dobre polskie filmy to w polsce to trudno dostać , jaki kraj tacy dystrybutorzy.
Od jakiegoś czasu "chodzi" za mna Iluzjonista i ATL...
Pierwszy, bo uwielbiam E. Nortona, a drugi dla rozrywki i żeby zobaczyć jak na ekranie radzi sibie T.I :-D