Chciałabym obejrzeć jakiś dobry film typowo psychologiczny. Do tej pory bardzo mi się spodobał "Piękny umysł" oprócz niego "Slasher" i "Dłonie".

Ines24

też mi sie podobał piękny umysł.. poleciłaby Ci "Pająka"...naprawde dobry film..

ag_

hmm z chęcią chciałbym to zobaczyć cronenberg to mistrz..:)))

Ines24

Tak się zastanawiam - czy ja jestem jakaś zacoffana??? DCo to za filmy? W ogóle o nich nie słyszałam...

Ines24

no ja tez nie znam tego 'slasher' i 'dlonie' ale piekny umysl tak :]

użytkownik usunięty
Ines24

Polecam "Donnie Darko" , "Efekt motyla" , "The Blair Witch Project" (chociaz to cos na bazie horroru), slyszalam tez, ze "PI" jest bardzo dobry.

użytkownik usunięty

Ja chciałbym obejrzeć "Lot Nad Kukułczym Gniazdem"(nigdzie nie mogę go znaleźć). Polecam "Milczenie Owiec"(tym, którzy jeszcze nie widzieli, a takich chyba jest mało).

Ines24

owszem, Pi jest dobrym filmem. Polecam też "Porozmawiaj z nią" Almodovara, "Bunkier" Nicka Hamma i "Eksperyment" Olivera Hirschbiegela.
pozdrawiam.

klucznica

Poleciłbym ci film "AMERICAN HISTORY X" (po polsku WIĘZIEŃ NIENAWIŚCI), "Fanatyka" oraz "Efekt Motyla".

Ines24

Świetnymi filmami psychologicznymi są np. "21g" lub "Hazardzista", którego dziś widziałam. Polecam- super

Ines24

Wymieniliscie chyba juz prawie wszystkie dobre fuilmu psychologiczne i dobrze to zaczne sciagac... :D:D ja polecam Requiem dla snu / Requiem for a Dream z 2000 roku.. naprawde dobry film..

Ines24

Dzięki na pewno coś wypożyczę z podanych filmów :)