Nie lubię kiedy nie mogę sobie przypomnieć pewnych tytułów filmów mam takie 6 jeśli ktoś zna tytuły tych filmów proszę o pomoc
1. Było to w odcinkach i prowadził ten serial kościotrup taki miły. To był horror. komedia
2. Pewna dziewczyna miała takiego misia-psa i ona z nim rozmawiała. Ten pies chyba tańczył w świetle księżyca. Pamiętam jeszcze ze dostawała sukienki od jakiejś ciotki(chyba) sukienki i nosiła je pod przymusem, ale pod koniec filmu przerobiła jedną sukienkę nożyczkami.
3. 2 siostry nie przepadają za sobą. Jedna ma chłopaka druga nie, starsza ładna, zawsze wydepilowane nogi, młodszej nie zależy na ładnym wyglądzie. W końcu spada gwiazda i młodsza sobie pomyślała o tym żeby zamieniła się miejscami ze starszą i wstają na drugi dzień i są zamienione. Na końcu się odmieniają miejscami.
4. Czarownice przyjeżdżają na zlot do jakiegoś hotelu w tym czasie znajduje się tam pewien chłopiec. Nie chcący pojawia się na tym zlocie w wielkiej sali w hotelu. Najważniejsza z nich go wyczuwa i zamienia go w mysz i (chyba jego kolegę). Był z babcia w tym hotelu i ona to zaakceptowała ze on się zamieniła mysz, ale na końcu jedna czarownica go odmieniła kiedy zasypiał w domku dla lalek.
5. Dziewczyna z aparatem jest gnębiona przez swoja koleżankę która jest najładniejsza w szkole. Nie wiem jak, ale w filmie się pojawia pierścionek który spełnia życzenia. pamiętam ze zamienił znajomą tej dziewczyny w jakąś aktorkę. A jej kolega nie chciał być w swojej rodzinie i wyparował.
6. Pamiętam najmniej z tego filmu. Kobieta mieszka w bloku. Pewnego razu odkryła w czyimś mieszkaniu plan całego bloku i jakieś zaznaczone miejsca. Okazało się, ze to stworzył jakiś facet, później ją ściga.
To wszystko jak ktoś będzie znał te filmy proszę o odpowiedź
Dzięki ci bardzo na Hokus pokus zależało mi najbardziej. Teraz tylko czeam na pozostałe.
Pozdrowienia
6... wiem o jaki film Ci chodzi, ale kompletnie nie kojarze tytułu... Ja pamietam z niego jeszcze zwłoki w rurach kanalizacyjnych i jakąś staruszkę wyrzucającą codziennie pełne worki śmieci. Ta staruszka bardzo dokuczała tej kobiecie, dała jej nawet listę co wolno robić a co nie...
Przypomnę sobie..kiedyś:P
Pozdrawiam!
Hej Molly:)
Ja też nie lubię, kiedy tytuły mi uciekają (tak jak w przypadku tej komedii o psie, której szukam...).
Z tych filmów, które opisujesz, kojarzę tylko czwartą pozycję. Wydaje mi się (oglądałam oba), że jednak nie będzie to Hokus Pokus, tylko "Wiedźmy" ("The Witches"), a tę najważniejszą grała Anjelica Huston.
Pozdrawiam
Haha, przypomniałam sobie. ^ to najprawdopodobniej http://www.filmweb.pl/Czwarte,pi%EAtro,%281999%29,o,filmie,Film,id=4817 [www.filmweb.pl/Czwarte,...]