Szukam tytułu... telenoweli (proszę się nie śmiać!), która kiedyś (kilka lat temu) była emitowana na TVP1. Pamiętam, że główną bohaterką była chyba jakaś młoda kobieta, miała męża, który ją bił, a sceny często rozgrywały się u nich w mieszkaniu. Z tego mieszkania pamiętam tylko schody prowadzące na górę :).
Wiem, że to dość głupie pytanie, ale dręczy mnie to od jakiegoś czasu i nie chce mi się przypomnieć ten głupi tytuł! Dzięki z góry ;).

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Dzasmin

Dlaczego głupie pytanie? Bo dotyczy telenoweli. O zainteresownaniu widzów telenowelami latynoskimi świadczy choćby specjalne wydanie "Świata Seriali" poświęcone właśnie im - "Latino". :-)

Oglądałam tę telenowelę na TVP 1, potem ją jeszcze powtarzali na TVP 3, oraz Tv Polonia.
Tytuł to "TAJEMNICZA KOBIETA ("MUJER SECRETA"), a główna bohaterka grana była przez piękną Carolinę Tejerę.
Warto jeszcze dodać, że serial ten wygrał konkurs na "Telenowelę na lato" w 2000 roku spośród pięciu innych telenowel pokazywanych przez cały tydzień. A Carolina Tejera przyjechała do Polski na zaproszenie telewizyjnej "Jedynki".