HORRORY Hmmm NIEKTURZY UWARZAJĄ JE ZA WYNIK LUDZKIEJ WYOBRAŹNI NIE KTURZY ZA PRAWDZIWE FILMY NA FAKTACH AŁTENTYCZNYCH ALE TAK NAPRAWDE TO TYLKO FILMY ALE NIE TAKIE ZWYKŁE FILMY MOGĄ PSZESTRASZYĆ I MOGĄ ROZŚMIESZYSZ TAKIE FILMY JAK KRZYK 1,2,3 ALBO FREDY KRUGER 1,2,...... ITAK DALEJ ALBO DZIECI Z POLA KUKURYDZIANEGO STATEK WIDMO I TAK DALEJ. ŚMIESZNE HORRORY TO STRASZNY FILM 1,2,3 . NO ALE JA MYŚLE RZE HORRORY TO SUPER FILMY JAĘSLI WY TEŻ TO MI ODPOWIEDZCI NARA!!!!!!!

użytkownik usunięty
mix39

Hmm , robisz trochę błędów ale w końcu doszedłem do sensu twojej wypowiedzi :) Tak też uważam że horrory to fajne filmy :P (lol)

mix39

Horrory są naprawdę super!!! mają swój klimat hihihi:) pozdrawiam

mix39

No troche popełniłeś błędów i w pisowni i w faktach. Bo moim zdaniem seria Strasznych Filmów to są właśnie komedie, bo nie można sie na nich przestraszyć, ponieważ każdy wie że to są zwykłe jaja. Natomiast dla mnie Freddy Krueger to jest właśnie ten horror z odrobiną humoru, który ja osobiście uwielbiam, ale nie znaczy że nie lubie horrorów, takich z prawdziwego zdarzenia np. Droga bez powrotu, Ring czy Inni, które robią pewnego rodzaju wrazenie na widzu ;) Ale oczywiście horrory są jak najbardziej coolaśnymi filmami :DD