Zapraszam wszystkich do wspólnego podsumowania I półrocza w polskich kinach.....
Na jakich filmach byliście???Które Was mile zaskoczyły, które niezawiodły a które okazały sie klapą i porażką???
Zapraszam wszystkich, do wspólnego podsumowania tego I półrocza w kinach.
Ponieważ minęło juz pierwsze półrocze w kinach pokusiłem się o małe podsumowanie go. A więc przez te 6 pierwszych miesiecy byłem w kinie 10 razy(mieszkam w miescie gdzie jest kino jednosalowe i małe frekwencje na seansach :P).
- Saw 2 (ocena wg mnie 8/10)
- King Kong (9/10)
- Opowieści z Narnii (3/10)
- Brokeback Mountain (10/10)
- V jak Vendetta (8+/10)
- Final Destination 3 (9-/10)
- Scary Movie 4 (7/10)
- Mission Imposible 3 (8-/10)
- Kod Da Vinci (5/10)
- Silent Hill (8/10)
Zachwycony jestem Brokeback Mountain, mile zaskoczony (in plus) byłem King Kongiem i V jak Vendetta. Największe rozczarowanie roku wg mnie jak narazie to Kod Da Vinci(średni nudny przecietny film - byc może dlatego że wczesniej czytałem książkę?!) i Opowieści z Narnii które poprostu mnie zwyczajnie irytowały(szczególnie gra tych dzieci-aktorów i polski dubbing)
Jest tez grono filmów na które chciałem iśc do kina ale z róznych przyczyn losowych niestety nie byłem na nich):
- Syriana (nie miałem z kim iśc a samemu mi sie jakos nie chciało)
- Wyznania Gejszy (niestety w koncu nie puścili ich u nas:( )
- Epoka lodowcowa 2 (jakoś tak wyszło że w końcu na niej nie byłem)
- Posejdon (byłem w kinie 2 razy ale nie puszczali go bo powiedzieli że dla 2 osób go nie puszcą - dla mnie i mojej kumpeli :/)
A wy na jakich filmach byliście??
Ja o ile dobrze pamiętam w kinie byłem 2 razy..
"Plan Doskonały" - spodziewałem się bardzo dobrej sensacji i taką tez dostałem......powodem dla którego znalazłem się w kinie była gra Jodie Foster i Denzela Washingtona. Ocena 8/10
"Monachium" - spodziewałem sie dosyć dobrego filmu, a dostałem świetne kino. Film trwa dosyc długo, ale ani przez chwile nie nudziałem się. Poszedłem do kina, bo bardzo lubie twórczośc Spielberga.
pOZDRAWIAM
Ja o ile dobrze pamiętam w kinie byłem 2 razy..
"Plan Doskonały" - spodziewałem się bardzo dobrej sensacji i taką tez dostałem......powodem dla którego znalazłem się w kinie była gra Jodie Foster i Denzela Washingtona. Ocena 8/10
"Monachium" - spodziewałem sie dosyć dobrego filmu, a dostałem świetne kino. Film trwa dosyc długo, ale ani przez chwile nie nudziałem się. Poszedłem do kina, bo bardzo lubie twórczośc Spielberga. Ocena 9/10
pOZDRAWIAM