użytkownik usunięty

Była już jedynka, dwójka... A trójka?
Wiecie może kiedy ma być High school musical3? O ile ma być....
Pozdrawiam:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Oby nigdy.
Skończ już spamować tymi idiotycznymi tematami. Ty nawet nie potrafisz stylistycznie zdania ułożyć.

BRAK_UZYTKOWNIKA

Jezu. Dlaczego musisz czepiać się ludzi, którzy pytają o HSM? To, że ktoś to ogląda, nie znaczy, że od razu musi być małointeligentny.
I chyba nie widziałeś niestylistycznie ułożonego zdania.

Dzasmin

Bo HSM to gniot nad gniotami. To że ktoś to ogląda świadczy o tym, że byle chała zadowoli mało inteligentny motłoch. http://www.filmweb.pl/topic/766557/pora%C5%BCka+%281+10%29.html idz sobie tam pisać a nie zaśmiecaj razem z @Freddym głownego forum takimi pierdołami.

BRAK_UZYTKOWNIKA

Ale spytać każdy może.
I nie musisz od razu też jechać po mnie.
I wcale nie stwierdziłam, że ja to oglądałam.
A forum jest dla wszystkich, mój drogi.

http://www.filmweb.pl/topic/770489/High+School+Musical+3.html

Będzie: http://www.filmweb.pl/High+School+Musical+3++Senior+Year,2008,o+filmie,Film,id=4 13911

Mo_Cuishle

,,encore" z tego co mi wiadomo to forum jest od zadawania pytan i dowiadywania sie potrzebnych komus wiadomosci. O co ci chodzi z tym filmem jedni lubia HSC no a ty moze wolisz bajki.

karol_28

Tak, wolę bajki niż HSM.

użytkownik usunięty
BRAK_UZYTKOWNIKA

no to się nie dowalaj do mnie...
hahaha, bawisz mnie tym co piszesz.
nie moja wina że wolisz oglądać muminki.

Lepsze Muminki niż to gówno.

era

no i dobrze wy wolicie muminki a inni wola HSM no i po co dojezdzacie o ten film

karol_28

Era, dobrze gadasz, masz w miarę dobry gust (zerkłem w ulubione), dodam Cie do ulubionych...

BRAK_UZYTKOWNIKA

Racja Encore. To temat raczej dla niezbyt wyrafinowanej młodzieży.

robert_28

Odezwali sie wielce wyrafinowani, dobra Zal was pozdro

karol_28

Tak z ciekawości zajrzałem Karolu do twoich ulubionych. Celujesz w tandecie (Boogeyman, Laleczka Chucky:następne pokolenie). Nie dziwię się więc czemu bronisz tego gniota HMS. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
robert_28

Mi sie wydaje... a może nie wydaje, ale wiem że to forum nie jest do kłótni://// no nie? więc przestańcie się kłócić. Przecież to normalne że nie każdy lubi takie filmy jak np. ja. Więc wam coś poradzę/// nie wchodźcie na ten temat po to aby się kłócić tylko po prostu go ignorujcie. Trudne?

użytkownik usunięty

ale po co ignorowac, kiedy można napisac, ze wszyscy którzy lubią HSM to kurzemóżdżki?
haha...

Znawca, lubię Cię, zawsze wtracisz coś smiesznego do tematu. Pozdrawiam i dodaję do ulubionych.

BRAK_UZYTKOWNIKA

Zal nawet co poniektorym odpisywac pozdro

karol_28

To nie odpisuj dzieciaku, a żal to czytać co piszesz.

użytkownik usunięty
BRAK_UZYTKOWNIKA

Żal to mieć vina disela na avatarze ...

popieram... ;-)

po co tutaj ten temat został poruszony? przecież ten film ma swoje forum.

Marq

Tylko, że idioci nie wiedzą, że są idiotami :)

era

<lol><lol><lol><lol><lol>

Dodaję do ulubionych ;]

HSM to taki filmik dla 5 latków gdzie piękne grzeczne amerykańskie dzieci chodzą do szkoły i o ile wiem śpiewają piosenki.
Nie widziałam tego filmu ale czytając jego recenzję od razu wiem jakie będzie zakończenie.

..:zenua:..

Jedynka to było g*wno, z dwójki widziałem 15 minut i miałem dość, a trójka to pewnie będzie takie samo g*wno jak poprzednicy. Amerykanie powinni się wstydzić za taki film... To policzek w twarz dla całej ekipy. :)