Jeśli ktoś wie jaki jest tytuł filmu którego teraz przedstawie krótko niech pisze, szukam go już 2 dni!!!! Otóż film jest o 3 kolesiach, którzy od małego już sie znają i ściągają haracze pracując dla tego samego szefa przez cały czas. Na pewnej akcjii jednemu z nich dzwoni komóra, i okazuje sie że urodziło mu sie dziecko, po kilku dniach dochodzi do wniosku że chce odejść, ma dojść zabijania. Gdy szef sie o tym dowiaduje ma załamke bo ten kolo był dla niego jak syn, i rozkazuje tym dwum kolesiom żeby zabili swojego przyjaciela. No i próbują go zabić, mająprzecie kłopot bo to jest ich ziom. Na końcu filmu zabijają sie nawzajem lecz głównemu bohaterowi [ten którego mieli zabić] udało sie przeżyć [choć obcieli mu ręke ci dwaj , na złomowisku] w szoku udaje sie do szefa [niby ojca] i zabija go, następnie z panną wyjeżdża i żyje długo i szczęśliwie. the end .
Jest to [tak mi sie wydaje bo jest to typowy humor angielski, i akcja dzieje się na ulicach londynu] produkcja z wielkiej brytani , komedia kriminalna [ coś w stylu przekręt, albo porachunki]
Tak że jeśli ktoś wie o jaki film mi chodzi please napiszcie, z góry wielkie dziękiiiii! pozdrawiam.
P.S. Ostatni raz widziałem ten film 19.XII.2004 na TVN7 bodajże ok 23.30 albo i później. Próbowałem na telegazecie i nic, na necie i nic, przeszukałem większą połowe takich filmów na tej stronie i nic. Przesada...:(:( ............ R.I.P.

R_I_P_

jednak chyba nikt mi niepomoze, trudno ;(

R_I_P_

kolejny dzień, kolejna niewiadoma, kolejny raz plisss help me

R_I_P_

nie pamietam tytulu sorry ale wiem o co chodzi. Chyba gral w nim Kevin Spacey nie?