Wnik

Za mało jest takich na których można zgłupieć :) - chodzi oczywiście o dobry psychologiczny film. Brakuje mi też horroru na któym można by się dosłownie posrać w gacie.

Kolbe

za malo jest tych, ktore wbijaja w fotel, obojetnie z jakiej polki, byle by czlowiek nie patrzyl na zegarek jak oglada. powrot do kina niemego moze by sie przydal, zeby przemyslec strone wspolczesnych dialogow filmowych...

Deus_Ex_2

Dla mnie zdecydowanie brakuje też takich jak ja to mówię 'pięknych opowieści' , nie chodzi mi o filmy fantasy, ale o takie zwykłe ludzkie historie, które z jednej strony są nieprawdopodobne, a z drugiej przez taki właśnie film możemy w nie uwierzyć.

Troszkę mi też żal, że mało mamy filmów przygodowych z pięknymi zdjęciami a zamiast tego filmy akcji ze strzelankami, łubudu, hektolitrami krwi, terrorystami i wiecznie ratującymi świat Amerykanami. Przydałyby się filmy traktujące o takich podstawowych elementach jak honor, przyjaźń, miłość, poświęcenie oprawione w zapadającą w pamięć muzykę i wspomniane już zdjęcia.

Wnik

Jak byłem młody to chodziłem na filmy z Flipem i Flapem, to były komedie!!!
Lubie fantastyke, i filmy w stylu Mulholland Drive