Czy ktoś oprócz mnie czeka i nie może się doczekać kolejnej części filmu o Jayu i Cichym Bobie? Słyszałem, że film ma pojawić się w kinach w przyszłym roku... Jeżeli ktoś coś wie, niech pisze!

Lubie_chipsy

Bardzo lubię filmy Kevina Smitha ale nic mi nie wiadomo o nowym filmie z Jayem i Cichym Bobem. Nie wiem czy nie chodzi ci o "Jersey girl" który niedawno oglądałem (niestety tam nie ma Jaya i Cichego Boba ale mimo tego film był niezły). Pozdrawiam!!!
P.S W piątek do sprzedaży wchodzą "Szczury z supermarketu" na DVD za 19zł. ze sporą ilością dodatków (myślę, że warto kupić)

Kwasny

Na szczęście nie chodzi o "Jersey Girl", tylko o całkiem nowy film o dwóch ćpunkach =D Dzięko za informację, DVD chętnie kupię!

Lubie_chipsy

Może codzi Ci o kręconą właśnie druga część "Sprzedawców" - "The Passion of Clerks"?

Jacobi

Nie wiem czy chodzi o ten film, ale zdaje mi się że Jay i Cichy Bob mają tam grać role pierwszoplanowe, a w kontynuacji "Sprzedawców" prawdopodobnie zagrali by role drugoplanowe...

Lubie_chipsy

Moze chodzi o film "Green Hornet" ? Jay i Bob maja tam grac chyba pierwszo planowe role... Co do tego DVD, napewno zakupie :P Pamietam jak dawno temu ogladalem ten film i bawily mnie w roznych sytuacjach zabawki Boba a'la Batman ;]

BuRY

Prawdopodobnie chodzi właśnie o "Green Hornet", great thx!
Już się doczekaż nie mogę =]