Jeśli ktoś zna jakieś filmy polecenia DUŻEJ uwagi, niech da znać...Naj lepiej byłoby, gdyby tytuliki były związane z filmami sztuki walk...Z GÓRY Dziekx...

qiub_2

nie wiem czy film ktory polece jest duzej wagi i nie za wiele w nim doslownych sztuk walki chociaz czasami sie obijaja :) TRAINING DAY z oskarowa rola Denzela Washingtona moim zdaniem jest ciekawy i wart polecenia.

qiub_2

nie wiem czy film ktory polece jest duzej wagi i nie za wiele w nim doslownych sztuk walki chociaz czasami sie obijaja :) TRAINING DAY z oskarowa rola Denzela Washingtona moim zdaniem jest ciekawy i wart polecenia.

qiub_2

george_hagi

Spoko Dzieki zobaczę...tylko wystarczyło mi wysłać jedna odpowiedź a nie kolejne dwie takie same!! - Taki mały defekt ale to nic I tak dzieki :)

qiub_2

defekt jest :) to chyba nie moja wina ale mimo wszystko przepraszam ... prosze moderatorow o usuniecie niepotrzebnych duplikatow :P