Czy ktos z was widzial moze serial Prison Break? teraz jest hitem w USA. leci na FOX. Jesli tak to napiszcie co o nim myslicie.
Witam
Obejzałem oba sezony Prison Break i uwazam ze film jest godny uwagi, piękny scenariusz który potrafi wciągnąc widza na kilka godzin. Film powala cała konkurencje amerykanskich seriali..
Jedynie 1 sezon do 13 odcinka to zaskakujacy serial pozniej wszystko naciagane. Pierwszy sezon wart uwagi, natomiast drugi to pomylka :)
Serial super...Obejrzałam 2 sezony i każdemu bym go poleciła...super fabuła, akcji też nie brak, aktorzy grają super... NAJLEPSZY SERIAL NA ŚWIECIE...;)!!!
a wiecie że ten serial leciał nawet w Polsce, Pod nazwa "skazany na śmierć".
Teraz kawał - zagadka
jak sie powiedzieć po angielsku Jezus Chrystus Skazany na śmierć?
Jisus Christ Prison Break ( W tym momencie sie śmiejemy)
JA kocham amerykańskie seriale ostatnio taki nowy leci "Miami Vice" nie moge sie doczekać następnego odcinka.
brak - znaczy czrgoś nie ma
prison - prison dzielimy na 2 części = pri + son = "pri" w języku Majów znaczy "sam", a "son" po angielsku to "syn"
czyli wychodzi "brak syna sama"
Polscy emigranci, chcąc nawiązać do kultury polskiej, amerykańskiej i pierwotnych amerykanców, stworzyli "Prison Brak" aby połączyć trzy narody. To był kolejny odcinek "Wiadomo o co kaman by Beznickowy". Interpretator do usług.
autorko, tegoże tematu,
jakmi cudem, pytasz ludzi o to czy znają ,prison break'' 2 miesiące (?) po tym jak skończyli nadawac pierwszy sezon w polsce?
hm. bardziej na miejscu by było gdybys pytała o to rok temu :P