Michał Wiśniewski ma zamiar wystąpić w filmie. Nie przedstawię póki co swojej opinii, bo o wiele bardziej interesuje mnie Wasza :)
Filmu z Wiśniewskim w rolach głównych to ja nie obejrzę choćby mi za to płacili. Ten "człowiek-orkiestra" (w marnym wydaniu) robi się już niesmaczny. Po kilku nagranych płytach i programie telewizyjnym przyszedł czas na przeniesienie drugiego klauna III RP (pierwszym jest bez wątpienia Lepper) na duży ekran. Jeżeli taki film rzeczywiście powstanie, to biada nam. Ale jak widać za kasę można dzisiaj kupić sobie wszystko. Za mamonę nie kupi się jednak jak widać ani mózgu, ani dobrego smaku.
a może to będzie coś w stylu "Gulczas, a jak myślisz"... -----) Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków... idiotyczni ludzie dla idiotycznych filmów..... luzik :]
powiem tylko jedno.. NO COMENTS! Koleś nie dość, że nie potrafi śpiewać to jeszcze pcha sie do filmu! poprostu porażka...
gdyby wisniewski zagrał w filmie to by było najgorsze co moze być :P.. zaden z niego aktor,a jego wycie juz doprowadza mnie do szału!! to by była totalna porazka..
teraz mogę już wygłosić swoje zdanie ... boję się, co się stanie z naszym kinem ... Gulczasów i Yrków ciąg dalszy w wydaniu pana MW brr. Nie wiem po co tracić kasę na takie "dzieła", tylu mamy młodych zdolnych filmowców, co to kręcą po garażach, bo funduszy brak. Jak tak dalej pójdzie na tekst film polski reagować będę co najwyżej zakłopotaniem.