Czy jestem odosobniona??? Czy nie??? Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie i ewentualnie poleci mi inne tego typu filmy:D.
Pozdrawiam.. idę sobie zagrać w Need For Speed ;) ;) papapa
Bardzo dobrze oglądało mi się "Za szybcy, za wściekli". Bardzo szybki, dynamiczny film. Widziałem trailery do "Torque" i wydaje się, że to też chyba taki szybki film. Widziałaś go może?
Dzisiaj widziałam "Torque" no... i jazda była fakt :) Film podobny troszkę do "Biker Boyz" jeżdzą sobie chłopaki na motorach ;) - i dziewczyny też :] Akcja jest dynamiczna i nie sposób sie nudzić, choć fabuła taka sobie. Jednak sądzę, że warto obejrzeć chociażby ze względu na super samochody i motory :)... Efekty specjalne hmm.... coś w stylu Matrixa. Jak już zobaczysz to napisz co sądzisz o tym filmie. Chętnie poznam męski punkt widzenia ;)
Pozdrawiam
:)
Widzę, że kręcą Cię wyścigówki i szybka jazda! Nu, nu... Może zostaniesz kierowcą rajdowym? W tym stylu jest nowość - "Torque. Jazda na krawędzi", widzę, że w poprzednich postach też go wymieniali. Ściągnęłam sobie z Kazay i jutro oglądam z psiapsiółką.
Taak.. kręcą, krecą... generalnie szybkie samochody :] .. motory też są spoko.. ;) :) hehe
Pozdrawiam