planuje wypad do wypozyczalni i szukam jakichs fajnych komedii romantycznych.najlepiej w klimatach mlodziezowych ale nie tylko.np cos jak cinderella story, zostanmy przyjaciolmi czy zakochana zlosnica.ah i jakies takie w miare nowe.zarzuccie jakimis tytulami ok?cos co ogladaliscie i mozecie polecic:).pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
megan_11

z całego serca polecam "to właśnie miłość" jest to wspaniała komedia romantyczna z udziałem najlepszych brytyjskich aktorów. według mnie jedna z lepszych jakie w ogóle powstały. mogę także dodać takie jak "powiedz tak" cz "jak stracić chłopaka w 10 dni" ale te pewnie oglądałaś a nie wykluczone że "to właśnei miłośc" także.mimo to polecam wyżej wymienione filmy.

megan_11

..a ja polecam gorąco "50 pierwszych randek". Zaskakujące, przyjemne i przede wszystkim dobrze zrobione kino.

megan_11

ja ci polecam "Szkoła uczuć", "Męsko-damska rzecz" i "cała ona" może już widziałaś te filmy, ale polecam ci je, ponieważ ja je uwielbiam:)

danoa

Ja tak samo jak powyżej,polecam "to właśnie miłość"..rzadko się zdarzają tak dobre komedie romantyczne jak ta..świetni aktorzy,dobry reżyser..

Ashe_3

litoości! Temat z listopada'06; do tej pory pewnie zmknęli już tą wypożyczalnię, a megan przesiadła się na horrory ;)

Deix_z_gwiazdkom

przynajmniej wiemy, że wyszukiwarka działa...

era

lepsze to niż zakładanie nowego tematu o tym samym tytule...