Jest okazja do zarobienia pieniążków w internecie. Można zarobić około 50 dolarów w 20 dni. Nie wiem jak wy byście zrobili, ale ja przeznaczam całą sumę na kino. Jestem na kuroniu więc to naprawde miły dodatek, pewnie bez nieraz bym pewnie nie poszedł na jakiś film, ale do rzeczy. Polega to na klikaniu w bannery, których jest około 50 dziennie. Każdy musi być otwarty przez 20 sekund (jest tam odpowiednie okno, tak jakby licznik, co sprawę znacznie ułatwia) wtedy się liczy do konta. Dziennie można zrobić 2-3 dol., a pieniądze przysyłają jak będzie uzbierane 50 dol. To naprawde działa. Jeśli ktoś jest zainteresowany to tutaj macie link
http://www.2dollaremails.com/paidmail/site/index.php?refid=14950
Jak juz wejdziecie to trzeba wziąć sign up wpisać swój e-mail i continue. Dostaniecie e-mail zwotny z linkiem do rejestracji, potem jeszcze jeden z loginem i hasłem. jeśli macie jakieś pytania to piszcie
Myślisz cwaniaczku, że na frajerów trafiłeś???
Zapomniałeś dodać, że w linku jesteś wymieniony ty jako osoba polecająca i z klikania przez inne osoby ty również będziesz miał pieniądze. Poza tym z tego co wiem prawie wszystkie tego typu firmy to oszuści, którzy nikomu nigdy nie wypłacili ani złamanego grosza. A ta twoja ściema z kuroniówką to kiepski kit. Kuroniówkę niby dostajesz a stać cię na komputer z dostępem do internetu i chodzenie do kina.
Ja nie zamierzam klikać w te twoje banerki.
PS. Prośba do moderatora o zamknięcie/usunięcie tego tematu i bana dla jego założyciela.