Kino Świat, jak poinformował jeden z portali internetowych - ma wydawać co miesiąc jakieś polskie filmy. Dziś w piśmie Kino Domowe jest również reklama i zdjęcia "gotowych" już okładek "Pestki" "Fuchy" "Kung-Fu" "Uprowadzenia Agaty" "Trzech dni bez wyroku" "Pdróży za jeden uśmiech" "Testu pilota Pirxa". W przygotowaniu podobno "Matka swojej matki" "Wierna rzeka" "Kogel-Mogel" "Galimatias". Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Czy są już w sprzedaży i gdzie, ile kosztują? Bo wygląda to tak, jakby miały być to pakowane po kilka filmów zestawy pod emblematem: "Złota kolekcja - świat polskiego kina"
Czekam na jakies informacje... Nie wiem, czy u źródła uda mi się czegoś dowiedzieć, ale być może trzeba będzie spróbowac. Liczę jednak, iż ktoś z Was trafił na jakieś bliższe wiadomości lub dany produkt.

Edyta_4

''Fuchy'', ''Uprowadzenie Agaty'', czy ''Kogel-Mogel'' - to dopiero Złota Kolekcja! Toż to żart jakiś montypythonowski chyba!

O pomyśle niestety nic nie wiem, ale miło, że nas o nim poinformowałaś. Może informacji powinnaś szukać u źródła, tj. w redakcjach tych gazet.

Pozdrawiam,