Możecie mi w łatwy sposówb umilić życie ? :P

Szukam komedii młodzieżowej typu: "Eurotrip", "Spadaj" itp. Mam tu na myśłi odjechane teksty, i bez nudnego siedzenia z ... pupą w fotelu i czekaniu aż film się skończy. Bardzo lubię filmy o tematyce: Skate, Studenckie zwariowane życie, zabawne przygody, itp. Nie mówie tu o jakiś love story :/ Bo za takimi sie przepadam. Chociaż film może być podobny do Step up- chociaż zaliczono go do komedii romantycznej, mimo to spodobał mi się :] Czekam na waszą pomoc :P :D

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Rox

Jeśli lubisz tego typu komedie to z czystym sumieniem mogę polecić "Ostrą jazdę".Najbardziej zwariowaną, odjechaną komedia jaką znam.Znajdziesz w niej wszystko to co lubisz. Poza tym filmem polecam komedie z mało znanym u nas komikiem Pauly Shorem: "Szalony zięć" oraz "Jaskiniowiec z Kalifornii".Odlotowe teksty.

frytek

spróbuj "road trip" "how high" "American pie 1,2,3" "jak to sie robi z dziewczynami" "senseless"

Rox

Tak, żeczywiście czytałam i uważam że filmy godne uwagi. Szczególnie naprawde chyba warta obejrzenia jest Ostra Jazda :) Czekam na kolejne propozycje. ;)