Jaką komedię romantyczną możecie mi polecić ??
Uwielbiam takie banalne filmiki :)
Potrafią mnie rozbroić, wyluzować i zapomnieć na chwilkę o sprawach codziennych.

ulciakulcia

Witam w klubie! :D
Też ubóstwiam komedia romantyczne i nic mnie nie obchodzi że to dziecinne lub płytkie (jak to mówią niektórzy)...
Osobiście polecam Usłane różami, Skryta namiętność; Kiedy Harry poznał Sally, Zakochana złośnica, Cała ona, Długo i szczęśliwie, Romeo+Julia, Narzeczona dla dwóch, Powiedz Tak, Ten pierwszy raz, Zakochany Szekspir i klasyk czyli Uwierz w ducha...
Ale się rozpisałam! :D Jakbyś miała jeszcze jakieś pytanka to zapraszam na maila lub gg (adresy na blogu)
Pozdr. i nie daj się! :)
M.

Mysza_2

MOIM ZDANIE NAJLEPSZE KOMEDIE ROM. TO OBIE CZĘŚCI BRIDGET JONES!

Pijana_powietrzem

Nie jest to gatunek ktory jakos szczegolnie mi sie podoba, ale ze moja siostra bardzo go lubi to czasem ,gdy nie mam juz nic innego, ogladam to co ponagrywala :) Z tych ktore zapamietalem...wymieniam: 'Mary and Leopold', 'Powiedz tak', 'uklad idealny' i 'masz wiadomosc'. Enjoy :) pzdr.

ulciakulcia

Dzieki za dodanie skrzydeł :) pozdrawiam wszystkich ....

ulciakulcia

Polecam we wtorek film (komedyjke romantyczną ) z Tomem Hanksem i Michaelem Dudikoffem .WARTO

Joe_Armstrong

Dzięki - napewno obejrzę chociaż Tom Hanks nie należy do moich ulubionych aktorów (zwłaszcza nie pasuje mi w rolach romantycznych kochanków ) :)

ulciakulcia

To fajnie może po obejżeniu podzielimy się refleksjami!!!!!!!!
Co ty na to?