Ciekawe, bo przeczytałem ostatnio w wywiadzie z Laurencem Fishburnem, że bracia Wachowscy rozważają czwartego matriksa.
Jeśli miałby powstać, to zdjęcia mogą się rozpocząć nawet w tym roku!

Część druga i trzecia (wg. mnie) nie były najlepsze, więc może chociaż czwarta dorówna poziomem kultowej jedynce.

mobi_m

ale 4 częśc byłaby już lekko bez sensu. Neo zmartwychwstanie? nieee chyba laurence się myli...... Fakt faktem że pierwsza część była najlepsza, ale 3 mi się również bardzo podobała [szczególnie efekty specjalne ;)]. Pzdr

skimos

Ta kurdę jeszcze niedługo zrobią z Matrixa dekalog hehe ;))) ja też czytałam, że mają nakręcić 4, ale widziałam to w teletygodniu :D więc to moze nie prawda....oby....

skimos

może po zakończeniu prac nad "V for Vendetta",a co do smierci Neo, to na to nie ma pewności, z resztą Matrix dalej istnieje, nie został zniszczony,z resztą, mi się zdaje, że to to będzie prequel

mobi_m

4 część hmmmmm..... ciekawe jak???? Bez głównych bohaterów Neo i Triniti??? No chyba, że mają zamiar zmartwychwstać. Pierwsza część była najlepsza ale trzecia miałą najlepsze efekty specjalne. Zastanawiam się nad jednym, kto zagrałby główne role skoro Neo i Triniti nie żyją. Może 4 część opowiadałaby o Morfeuszu i Niobi i ich dzieciach:)???? Mam nadzieję, że nawet jeśli powstanie 4 część to dorówna efektami i dynamiką jedynce.

mobi_m

Czwarta czesc to besens. Naprawde hiostoria w czwartej byla by bardzo naciagnieta. Ogladajac trzecia mialem wrazenie ze juz tam nie mieli pomyslu na sensowny koniec. A jedyni i tak pewnie nie przebije.