czy nie odnosicie czasami wrazenia ze niektorzy weryfikatorzy zle traktuja innych uzytkownikow filmwebu? ich komentarze przy odrzuconych materialach sa delikatnie mowiac niegrzeczne. jesli ktos uwaza podobnie lub jesli ktos sie ze mna nie zgadza to prosze o odpowiedz:)
spokojnie koleś, jakbyś wiedział ile roboty mają weryfikatorzy z materiałem w większości nie nadającym sie do niczego zrozumiałbyś, dlaczego nie silą się na uprzejmość. i ciesz się że ich "niegrzeczne" komentarze sa twoim jedynym problemem
pozdrawiam
Zgadzam się , jak kiedyś zostaniesz weryfikatorem to inaczej będziesz śpiewał (jeżeli zostaniesz)
ps Bez urazy, pozdrawiam serdecznie.
tak są bardzo niegrzeczni niektórzy i nie godni tej zaszczytnej funkcji na filmwebie.takich to tylko pejczem po tyłku!
'zaszczytnej funkcji' ?
czy slowo weryfikator ma jakies inne, ukryte znaczenie? czy ja o czyms nie wiem?
bo z tego co sie orientuje to weryfikator jest rodzajem darmowego robola (prawie jak niewolnik ;)), nic ponadto. choc nie watpie ze zdarzaja sie tacy, ktorzy mysla ze ta zlota glowka sprawia ze sa niewiadomo kim... (lol)
skoro już mowa o szacunku - to zakładanie tego tematu w dziale filmy też jest brakiem szacunku wobec innych użytkowników
Dokladnie.
Ale czy osoby odpowiedzialne(moderatorzy? redaktorzy?) nie mogliby przenosic watkow do odpowiednich dzialow? Pytam dlatego, ze umieszczenie tematu w odpowiednim, przeznaczonym do tego miejscu, jest dla niektorych zupelnie nieosiagalne.
(lol)
Bardzo madre pytanie! Dobrze, ze kolezanka nie zalozyla nowego watku, zeby je zadac(oczywiscie w dziale "Filmy bo gdzie indziej"?)
No proszę jednak się ktoś znalazł. nie jest to obraza!! nie wiem jak sie zostaje weryfikatorem ale jeżeli nie chce nim być to nie zgodziłabym isę!! no chyba normalne a jezeli wiem że zostaje weryfikatorem bo mam ileś tam punktów to nie wierze ze nie można z niego zrezygnować choćby założyć inny nik. A jeżeli chcieli zostać weryfikatorami to niech będą mili bo chyba wiedzieli na co sie "piszą". a co do przenoszenia to powiedzcie mi co robią takie tematy jak reklamy, reklamy, reklamy.. arkadiusz gołaś nie żyje... jak muzyka i coś tam dalej nie mówię tematy bardzo sa ciekawe ale bez przesady. Jak dla mnie powinni być bardziej mili a nie odpisywać jakieś rzecz które potrafią nawet obrazić. więc fajnie by było jak by byli bardziej mili. Oczywiscie takich ludzi jest mało ale się zdarzają. Ale oczywiście niektórzy ludzie na forum kulturalni też nie są;]
Jak chcesz, żeby ktoś zrozumiał, co masz do powiedzenia, to będzie łatwiej, gdy napiszesz po polsku.
Chyba wiem o co chodzi EWELINIE, ale na wszelki wypadek, zeby do niej dotarlo napisze w jej jezyku:
Származásuktól függetlenül - az országban alkottak, valamint azok a szakszerű művészek, akik pályájuk jelentős részét külföldön töltötték ugyan, de működésükkel befolyásolták a hazai fejlődést. Elvégzendő feladatnak e hely létrejöttét és fejlesztését, valamint Kieselbach Tamásnak, aki rendelkezésre bocsátotta.
Polonista to nie jestem;] ale mogę wytłumaczyć o co mi chodziło. Chyba, ze całości nie rozumiecie;] to w takim razie jest ze mną gorzej niż myślałam;]
Pisząc bez przesady miałam na myśli że bez przesady wyrzucać takie tematy na inne forum niech będą sobie bo są ciekawe;]
Do kicka: i tak jest tutaj burdel na kółkach, więc nie zrobiło różnicy jeśli zadałam to pytanie tutaj! Każdy pisze gdzie chce, jakby ktoś miał to wszystko porządkować, to wtedy możnaby narzekać. A moje pytanie, jakby nie było, też dot. weryfikatorów. Buuuu
Wy sie dziwicie, że dostajecie takie komentarze, ale pytanie: jak byście skomentowali coś takiego?
http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=138470&contrib.id=323566 [www.filmweb.pl/PersonUp ...]
http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=138470&contrib.id=323562 [www.filmweb.pl/PersonUp ...]
http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=138470&contrib.id=323549 [www.filmweb.pl/PersonUp ...]
http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=138470&contrib.id=323210 [www.filmweb.pl/PersonUp ...]
http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=138470&contrib.id=322403 [www.filmweb.pl/PersonUp ...]
????????????????
Za nim NOWI użytkownicy będą się czepiać o "chamskie" komentarze niech NAJPIERW przeczytają FAQ, we wiekszości przypadków brakuje źródła, albo źródło jest nie do sprawdzenia, np. żródło: GAZETA (eee no to bardzo konkretnie) Przecież źródło ma być do KONKRETNEGO materiału i takie żeby dało sie sprawdzić :) Po zatym wiele tych "ciekawostek" są po prostu bzdurami, przecież tam pisze co zalicza się jako ciekawostka!
Dodajecie jakieś pierdoły a potem macie pretensje, ale naprawdę jest się z czego pośmiać ze wszystkich "perełek" i inaczej jak to sie mówi "knocików", polecam blog usera Ahaswer hehe codziennie porcja nowych knotów, hehe
Ja tam staram się dodawać only good things :P i jakoś takich komentarzy nie dostaje :P
ja rozumiem, chiałam dodać opis do Czarnej Żmiji moim źródłem było obejrzenie tych filmów a jaką dostałam odpowiedź?? dobra podaj strone a nie wymyslasz że ty to napisałaś, natomiast chiałam dodać zyciorys Pana Pieczki dałam strone z jakiej korzystałam (najpierw skopiowałam zostało odrzucone nie można kopiować ok więc zmieniłam typu na stronie było Urodził sie w mieście.... to zmieniłam w mieście..... urodził się i td kilka zdań usunęłam, w każdym razie jak to zyciorys znajduje sie w nm gdzie i kiedy sie osoba urodziła, kiedy i jaką skończyła szkołe lub uczelnie w jakich filmach zagrała osoba) dostałam odpowiedź to sa informacje takie same jak na podanej stronie rusz głową nie mozemy tego dodać?? to jak ma wyglądać zyciorys, zeby ne był taki sam jak z innej strony?? skoro zmiana zdań ich szyku i usunięciu nektórych to moze mam jeszcze zmienić daty, miejscowośc i nazwiska?? nie wiem ja sie upieram że niektórzy werfikatorzy mogli by być trochę milsi. Jak nie zrozumieliście (tak jak to było z moją wcześniejszą wypowiedzią ) to przykro mi bardziej wyraziście nie potrafie może jestem analfabetą;] pozdrawiam tych weryfikatorów, którzy nie zaakceptowali moich pomysłów ale odpisali przykre ale nie można dodać tego już podobne widnieje. lepiej przyjmować porazke jak jest obrana w miłych słowach
dzieki EWELINA za twoje komenty! zawsze moglem liczyc na Twoje poparcie! ale poza tym ciesze sie gdyz jeszcze zaden moj temat na forum nie mial tyle komentarzy:)))