Wprost ubóstwiam oglądać(no i oczywiście słychać)musicali i coś czuje że nie jestem w tym osamotniona...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Jaskolka

Uwielbiam musical "Dzwonnik z Notre Dame" w wersji francuskiej z udziałem Garou (niestety, znany mie jest tylko z płyty). Nie moge się natomiast doczekać, aż do kin wejdzie "Upiór w operze". Koniecznie trzeba to zobaczyć!!!

Jaskolka

Wiesz,ja ostatnio słucham"Dzwonnika..."(po francusku)dosłownie na okrągło...i jeszcze mi się nie znudził!Na "Upiora..."też czekam z niecierpliwością...Pozdrawiam: ))

Jaskolka

Udalo mi sie w zyciu obejrzec raczej nie wiele musicali, a to glownie dla tego iz nie za bardzo mi sie podobaly. Do czasu, az zobaczylam Chicago, ktore po prostu mnie zahipnotyzowalo. Wiem, ze nie byl to moze niesmowicie rewelacyjny film, ale nigdy nie mialam, siedzacych w fotelu kinowym, tak niepochamowanej checi na tanczenie razem z bohaterkami.:)pozdrawiam.

Sel

A widzisz,-musicale to naprawde fajna sprawa!Pozdrawiam:))

Jaskolka

Jeszcze nie widziałam żadnego sfilmowanego musicalu. Moulin Rouge znudził mnie po kilku minutach, Chicago znajomi odradzili. Mam zamiar obejrzeć Upiora w operze, bo podobał mi się zwiastun filmu. Uwielbiam chodzic na musicale do teatru, ale niestety ostatnio nie mam na to czasu ani kasy

j_ka_ODESZLAM

Tak,te w teatrze też uwielbiam...Pozdrawiam:))

Jaskolka

Jestem w tym temacie dzikim Barbarzyńcą, chyba czas na ocywilizowanie, co proponujesz na początek, jaki msical ????

maximus_20

Drogi Barbarzyńco:))..może"Jesus Christ Superstar"-to tak z klasyki.Zobaczymy jak mi sie spodoba "Upiór w operze"Pozdrawiam:))

Jaskolka

Dziękuję, zobaczę, wyciągnę wnioski, skomentuję, podziele się odczuciem, Pozdrawiam :-)

użytkownik usunięty
Jaskolka

"Moulin rouge" podobało mi się bardzo, za to Chcago mnie rozczarowało. W toruńskim teatrze od czasu do czasu grają musicale. Byłam na dwóch: "Gra" i "Kocham Paryż". Oba są rewelacyjne!

Dzięki za te tytuły-muszę koniecznie zobaczyć!Pozdrawiam:))

Jaskolka

Co do musicali w teatrze to ja za bardzo nie mam okazji, bo mieszkam w srednim miescie, gdzie intsytucji tego typu po prostu brak.Ale bylam raz w zyciu w teatrze na musicalu i przypadkiem bylo to tez wspominane wczesniej przeze mnie Chicago (tez bardzo dobre!).A ogladal ktos z was "Cotton Club"?

Jaskolka

NO nie jetseś osamotniona ;) ja byłam na Upiorze wczoraj i mi się podobało, ale jak może się nie podać tak cudowna muzyka. A co do musicali to ja uwielbiam "Koty" i "Jesus Chryst Superstar". Inne też lubie ale te 2 to chyba moje ulubione i chętnie posłucham propozycji na co warto się wybrać :)

kaisa

"Koty" i "Jesus..." to prawdziwe klasyki,ja też kocham ich słuchać...a na "Upiora..." też muszę koniecznie pójść...Buziaki:)))

użytkownik usunięty
Jaskolka

Tylko nie zapominajcie o GREASE;)!!! To jest najlepszy musical;D (i w wersji filmowej, i w teatralnej) ;D! A muzyki z GREASE mogę słuchać bez końca;)))))!

Nie zapomniałam:))))Wspomniałam o nim na swojej stronce-też jest świetny...Buziaki:))