Chciałbym wiedzieć jak można oceniać filmy, które nie były pokazywane w kinach na całym świecie, a mimo to pewni użytkownicy je oceniają. To cholernie głupie, nie widzieć i oceniać.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
koba

tak juz tu jest, ze pewna banda debili ocenia filmy ktorych nawet jeszcze nie nakrecono!!!! ale nikt na razie nic z tym nie zrobil...

kamo

jak można oceniać? normalnie, wtedy ocena jest prognozą filmu, a po obejżeniu danego filmu można zmienić swoją ocenę...dla mnie to coś zwyczajnego...

koba

'prognozą filmu'...?

mihal

hhaha, jak to? nie rozumiesz tu czegoś? widać z ocenianiem filmów jest jak z pogodą, każdy może prognozować ;-)
a tak poza tym, to zdaje się, że już od pewnego czasu NIE istnieje możliwość głosowania na filmy, które nie miały jeszcze swojej światowej premiery

koba

Co do prognozy to w pogodzie widać jak lecą chmurki, a w filmach znany jest tylko pomysł i twórcy, chyba że ktoś ma dostęp do scenariusza(skąd go można wźiąć?). Natomiast co do opcji oceniania filmów przed światową premerą to chyba jeszcze jest dostępna (patrz "Aleksander Wielki" wg. Olivera Stone'a.

koba

A co z divixami ? - przecież niektóre się ukazują przed pokazaniem w kinach ...

koba

Tak to prawda, ale zadko kiedy divix są na kilka miesięcy przed światową premierą.

koba

A tak prawde powiedziawszy to chyba nigdy, bo tu by musiała wchodzić kradzież przy produkcji filmu, albo jego kopiowaniu.

koba

Pisze sie "rzadko" przez ErZet :)

Co do Divixów.. mylisz się - większość wychodzi 2 tygodnie przez premierą kinową.. i jest to jak najbardziej kradzież - oczywiście nie bedę tu się wypowiadał z punktu widzenia prawnego czy mam jakieś wyrzuty oglądając tak - nie mam - wiem że kradne i się do tego przyznaje.. Ale zeszłem z tematu.

Wejdź na www.nforce.nl - tam są wszystkie produkcje jakie wychodzą..

mlody_9

Pisze się zszedłem, przez EszZet :)

użytkownik usunięty
koba

No dobrze, divixy są dwa tygodnie przed premierą, ale mi chodzi szczególnie o te filmy, których oceny są na kilka miesięcy przed premierą, więc nawet nie ma ich na divxach.

koba

Kurde co to za ocenianie ortografii? Jestem na stronie www.jezykpolski.pl?

koba

Zgadzam się z Tobą - jak można oceniać film nie oglądając go.. - dla mnie to idiotyzm..