Chciałbym wiedzieć jak można oceniać filmy, które nie były pokazywane w kinach na całym świecie, a mimo to pewni użytkownicy je oceniają. To cholernie głupie, nie widzieć i oceniać.
tak juz tu jest, ze pewna banda debili ocenia filmy ktorych nawet jeszcze nie nakrecono!!!! ale nikt na razie nic z tym nie zrobil...
jak można oceniać? normalnie, wtedy ocena jest prognozą filmu, a po obejżeniu danego filmu można zmienić swoją ocenę...dla mnie to coś zwyczajnego...
hhaha, jak to? nie rozumiesz tu czegoś? widać z ocenianiem filmów jest jak z pogodą, każdy może prognozować ;-)
a tak poza tym, to zdaje się, że już od pewnego czasu NIE istnieje możliwość głosowania na filmy, które nie miały jeszcze swojej światowej premiery
Co do prognozy to w pogodzie widać jak lecą chmurki, a w filmach znany jest tylko pomysł i twórcy, chyba że ktoś ma dostęp do scenariusza(skąd go można wźiąć?). Natomiast co do opcji oceniania filmów przed światową premerą to chyba jeszcze jest dostępna (patrz "Aleksander Wielki" wg. Olivera Stone'a.
A tak prawde powiedziawszy to chyba nigdy, bo tu by musiała wchodzić kradzież przy produkcji filmu, albo jego kopiowaniu.
Pisze sie "rzadko" przez ErZet :)
Co do Divixów.. mylisz się - większość wychodzi 2 tygodnie przez premierą kinową.. i jest to jak najbardziej kradzież - oczywiście nie bedę tu się wypowiadał z punktu widzenia prawnego czy mam jakieś wyrzuty oglądając tak - nie mam - wiem że kradne i się do tego przyznaje.. Ale zeszłem z tematu.
Wejdź na www.nforce.nl - tam są wszystkie produkcje jakie wychodzą..
No dobrze, divixy są dwa tygodnie przed premierą, ale mi chodzi szczególnie o te filmy, których oceny są na kilka miesięcy przed premierą, więc nawet nie ma ich na divxach.