oglądałem film -Matrix Zmartwychwstania The Matrix Resurrections 2021 i nie wiem o co chodzi, fabuła jest ze niby Neo wszystko wymyslił i nie rozpoznaje on rzeczywistość od fikcji . tylko tyle zrozumiałem
Ten film to jeden wielki trolling Wachowskich. Szczególnie z fanów oryginalnej trylogii.
Czego tam można nie rozumieć. Akurat 4 jest wyjątkowo klarowna. Bez niedopowiedzeń czy metafor :)
w filmie mówią ze ludzkosc nigdy nie pokona frakcji maszynów a to nie prawda wystarczyło by kilka bomb EMP i ludzie wygraliby wojne
365dni to wspaniały film który jest krytykowany przez lewactwo i opozycje tylko dlatego ze to Polski film a kto atakuje Polskie? tylko Opozycja Niemiecko-komunistyczna ,UE,Niemcy,Rosja,LGBT, według lewactwo wszystkie Polskie produkty to niby dno a Niemieckie i Rosyjskie niby najlepsze
Tak wiem, wspaniały film który promuje tradycyjny model relacji-damsko męskich i konserwatywne wartości stąd obecność Idy Nowakowskiej na premierze.
Skoro "365 dni" było dla Ciebie takim przeżyciem artystycznym, to w takim razie Vega to praktycznie drugi Kubrick! Co ja pisze, nawet lepszy bo polski :D
najlepsze to jakby film 365dni było wyprodukowane przez Niemcy/Rosje to wtedy opozycja SS i lewactwo chwaliliby ten film