To jest moja nowa lista filmów, które mam na płytkach, sami robaczcie:
1)Resident Evil Apocalypsa
2)Kronika Riddicka
3)Rybki z ferajny
4)Equilibrium
5)Aniołowie Apokalipsy
6)Anaconda 2
7)Z podniesionym czołem
8)Wysyp żywych trupów
9)Ong-bak
10)Punisher)
11)Dziewczyna z sąsiedztwa
12)W 80 dni dookoła świata
To narazie wszystko, mówiąc szczerze to teraz nie ma co ściagać bo niema narazie żadnych fajnych filmów. Pozdrawiam...

SeBiXx18

Nie wiem co powiedzieć - patrząc na te filmy nabieram przekonania że to takie na które nie wchodze na filmwebie bo nawet to nie warto robić przy takim kinie.
Właściwie to jestem przekonany jedynie do numeru 9) który może robić wrażenie bo kino kopane przezważnie było nieudolne i zmierza w tym kierunku - zaś Ong Bank jest tego przeciwieństwem.
A taq wogule to to jest chyba jakaś propaganda - po co pisać liste na forum ... ?? W dodatku takiego kalibru ! Czemu ma służyć ten TopiC ?

martin_8

Odnoszę wrażenie, że właśnie po to jest forum żeby każdy mógł się wypowiedzieć i to nie tylko na temat filmów ambitnych. Więc troszkę więcej tolerancji na temat gustów innych Filmwebów. Pozdrawiam

czarny59

tylko, ze ta lista niczemu nie sluzy... nie mam nic przeciwko filmom 'mniej ambitnym', o nich takze mozna inteligentnie i rzeczowo porozmawiac. ale gdyby kazdy chcial tu po prostu pochwalic sie swoja plytoteka (a niektore licza po kilkaset tytulow) to chyba wkrotce trzebaby zalozyc ranking 100 najwiekszych kolekcji divx-ow :P. pozdrawiam :)

Nakf

właśnie, czemu to ma służyć?
chwalenie się ile "zaliczyło się" filmów (bo sorry ale o oglądaniu filmów, a już na pewno o doświadczaniu magii kina nie ma mowy)