Jaki dotąd najlepszy zwiastun filmu widzieliście? Mi osobiście podobał się zwiastun filmu Gladiator

maximus_20

A tu sobie poczytaj: http://www.filmweb.pl/Topic?id=248680 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]

maximus_20

pojęcie 'najlepszy' jest według mnie pojęciem względnym, bo każdemu może podobać się coś innego, ale mi najbardziej podobały się zwiastuny "Mechanicznej Pomarańczy" i "Pink Floyd - The Wall".
pozdrawiam:)

maximus_20

Najlepsze zwiastuny według mnie to takie, które - jak mówi mój chłopak - nie pokzaują całego filmu. A tak jest niestety najczęściej. Wystarczy, że obejrzysz zwiastun i jest tak jakbyś obejrzał cały film w telegraficznym skrócie. Być może przesadzam, bo mnie samej to nie zniechęca do obejrzenia, jeśli film wyda mi się dobry. Jednak bardzo często jest tak, że zwiastun był świetny, a sam film - beznadziejny. Na mnie osobiście działają zwiastuny krótkie i tajemnicze, ale naprowadzające na temat. I tak pamiętam, że taki krótki zwiastun "Hulka" niesamowicie napalił mnie na ten film, choć okazał się beznadziejny. A ostatnio widziałam zapowiedź "Shutter'a" - przerażająca! Żadnych scen z filmu, tylko zdjęcia, jeden napis na końcu i ta muzyka... To wystarczyło bym wieczorem w domu czuła dyskomfort!

Inanna

Zgadzam się z moją przedmówczynią, dobry zwiastun to taki który zachęci do obejrzenia filmu ale go nie streści do końca.Ostatnio rzucił mi się w oczy zwiastun nowego Batmana i uwazam że był naprawdę dobry:)

maximus_20

Ogólnie zwiastunów nie zadużo obejrzałem :) ale najlepsze moim zdaniem to:
''Osada'' - zwistun fajny, ale filmu nie polecam
''Między słowami''
Te narazie przyszly mi do głowy. Pozdrawiam i zapraszam do siebie