Naruto Shippuuden Movie 4!!!!!!!!! Wchodzi do kin w Japonii 4go sierpnia 2007. :D Can't Wait!!!!!!!!!! Trailer mnie zabił!!!!! I niech mi ktoś powie, że fabuła będzie kiepska:P
jak zobaczyłam trailera, to sie rozpłakałam!!
powtórzę coś, co mówiłam przyjaciółce: ON NIE MOŻE UMRZEĆ!! T^T
No cóż... trafiłem na kolejny trailer Naruto Shippuuden Movie, w którym pojawia się Sasuke... czyżby to on pozbawił naszego bohatera życia??? I czym są czarne demony/duchy?? A Sakura jak zwykle drze japę:P
Raczej wątpie żeby to był Sasuke, a jak się przyjrzeć to te demony to Akatsuki przynajmniej na moje oko
lol, nie moge........ nie spodziewalem sie tego commenta:D pytanie trudne... moge zadzwonic do przyjaciela???:P
Dobra... małe sprostowanie:
Ten Temat powinien trafić do działu ANIME ale ponieważ to jest kinówka to wylądował właśnie tutaj:P Jeśli nie oglądacie anime i nie wiecie o co chodzi to nie moja wina i przepraszam wszystkich, którzy nie wiedzą o co biega. A zresztą po co ja się produkuję?? Ten temat i tak zainteresuje tylko fanów Naruto:P
Dobra... małe sprostowanie:
Ten Temat powinien trafić do działu ANIME ale ponieważ to jest kinówka to wylądował właśnie tutaj:P Jeśli nie oglądacie anime i nie wiecie o co chodzi to nie moja wina i przepraszam wszystkich, którzy nie wiedzą o co biega. A zresztą po co ja się produkuję?? Ten temat i tak zainteresuje tylko fanów Naruto:P
teraz moje małe sprostowanie. Pewnie wszystkich was zdziwi ale Naruto movie 4......już wyszedł....21.04.2007 http://youtube.com/watch?v=sjnvDIWeGXU
Może im tylko sie wydaje,że on umiera.Gdzieś czytałam,że ssuwa sie ze skarpy i spada mu opaska i oni myślą,że on umiera,ale nie mają ciała tylko tą opaske.I nie umiera,ale nie jestem pewna czy to prawda.
Podobno film będzie opowiadać o jakiejś dziewczynce, która potrafi zobaczyć przyszłość do chyba 3 minut.I pewnie widzi, że Naruto umiera, ale udaje się to powstrzymać.
No wiecie nie wiadomo czy umrze kazdy mowi ze nie chce ja tez zeby umarł co tam pisza to jest prawda bo gdzies tam czytalam ale nie tylko ja widzialam a 3 razy jak naruto umiera a po 2 on bedzie dopiero 8 kwietnia 2008 to dopiero bedzie sie dzialo specjalnie tak robia zebysmy byli ciekawii co dalej bedzie a po 3 o i tak nie umrze bo z ta opaska to on ja zgubil jak pisal poprzedni koles :) wiec nie marwijcie sie ja juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie :P
Naruto nie umrze. Cała fabuła by się wtedy zchujała... Kishimoto tego nie zrobi ;) a jakby jednak taki debilny pomysł mu przyszedł do tej głowy, to sama go znajdę i zabiję.