Naruto Shippuuden Movie 4!!!!!!!!! Wchodzi do kin w Japonii 4go sierpnia 2007. :D Can't Wait!!!!!!!!!! Trailer mnie zabił!!!!! I niech mi ktoś powie, że fabuła będzie kiepska:P

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
ifritus

Fabuła będzie kiepska...

lol, zobaczymy:D nie skreslalbym tego odrazu.

ifritus

jak zobaczyłam trailera, to sie rozpłakałam!!
powtórzę coś, co mówiłam przyjaciółce: ON NIE MOŻE UMRZEĆ!! T^T

ifritus

No cóż... trafiłem na kolejny trailer Naruto Shippuuden Movie, w którym pojawia się Sasuke... czyżby to on pozbawił naszego bohatera życia??? I czym są czarne demony/duchy?? A Sakura jak zwykle drze japę:P

ifritus

Ten cały Naruto to jakiś kitajski potomek Narutowicza?

użytkownik usunięty
Deix_z_gwiazdkom

Dobre, dobre... Myślałem, że tylko ja nie kumam o czym mowa :)

ifritus

Raczej wątpie żeby to był Sasuke, a jak się przyjrzeć to te demony to Akatsuki przynajmniej na moje oko

ifritus

lol, nie moge........ nie spodziewalem sie tego commenta:D pytanie trudne... moge zadzwonic do przyjaciela???:P

ifritus

Dobra... małe sprostowanie:
Ten Temat powinien trafić do działu ANIME ale ponieważ to jest kinówka to wylądował właśnie tutaj:P Jeśli nie oglądacie anime i nie wiecie o co chodzi to nie moja wina i przepraszam wszystkich, którzy nie wiedzą o co biega. A zresztą po co ja się produkuję?? Ten temat i tak zainteresuje tylko fanów Naruto:P

ifritus

Dobra... małe sprostowanie:
Ten Temat powinien trafić do działu ANIME ale ponieważ to jest kinówka to wylądował właśnie tutaj:P Jeśli nie oglądacie anime i nie wiecie o co chodzi to nie moja wina i przepraszam wszystkich, którzy nie wiedzą o co biega. A zresztą po co ja się produkuję?? Ten temat i tak zainteresuje tylko fanów Naruto:P

ifritus

umiera?
nareszcie...

Sergi_van_Oli

teraz moje małe sprostowanie. Pewnie wszystkich was zdziwi ale Naruto movie 4......już wyszedł....21.04.2007 http://youtube.com/watch?v=sjnvDIWeGXU

krisopoczno

Nie wyszedł... data którą podajesz to początek sprzedaży biletów. Uczyć sie japońskiego :P

Power_T

HeH bankowo nie umrze Wkońcu obiecał że zostanie Hokage a on zawsze dotrzymuje słowa :P

jezyk

Mam nadzieje,że nie umrze.To byłby KONIEC!!!!!Niech ktoś powie,że on nie umrze!!!!!

Katii

Nie umrze....

era

powtórze to co wy
On nie może umrzeć!!!!!!!!

Izuu15

Może im tylko sie wydaje,że on umiera.Gdzieś czytałam,że ssuwa sie ze skarpy i spada mu opaska i oni myślą,że on umiera,ale nie mają ciała tylko tą opaske.I nie umiera,ale nie jestem pewna czy to prawda.

ifritus

Kto to jest Naruto??

Jorjan

No właśnie... O to i ja chciałem się zapytać.

ifritus

Czytałem,że Naruto nie umiera, tylko się ociera o smierć.

Pio_Lee

mam nadzieje,że tak będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katii

Podobno film będzie opowiadać o jakiejś dziewczynce, która potrafi zobaczyć przyszłość do chyba 3 minut.I pewnie widzi, że Naruto umiera, ale udaje się to powstrzymać.

Pio_Lee

skąd ty to wszystrko wiesz??????????????????

Katii

Z jakiejś strony o Naruto.Tylko nie pamiętam jakiej ;p

Katii

Z jakiejś strony o Naruto.Tylko nie pamiętam jakiej ;p

Pio_Lee

Może to nie Naruto umiera ale ta dziewczyna

Naruto_Rendan

tak by było lepiej................................

Katii

No wiecie nie wiadomo czy umrze kazdy mowi ze nie chce ja tez zeby umarł co tam pisza to jest prawda bo gdzies tam czytalam ale nie tylko ja widzialam a 3 razy jak naruto umiera a po 2 on bedzie dopiero 8 kwietnia 2008 to dopiero bedzie sie dzialo specjalnie tak robia zebysmy byli ciekawii co dalej bedzie a po 3 o i tak nie umrze bo z ta opaska to on ja zgubil jak pisal poprzedni koles :) wiec nie marwijcie sie ja juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie :P

monako21

ehh nnaruto nie umże tylko to wizja ludzie wizje można zmienić a on nie zgonie i tyle

ifritus

Głowa CIe boli?
Nie mogą uśmkiercić głownego bohatera, bo sama ich pozabijam...

ifritus

Naruto nie umrze. Cała fabuła by się wtedy zchujała... Kishimoto tego nie zrobi ;) a jakby jednak taki debilny pomysł mu przyszedł do tej głowy, to sama go znajdę i zabiję.

ifritus

Nie umiera. Baka.