Nie sądzicie ,że to jeden wielki szajs??? No sorki . Może dla młodych, niemających styczności z "filmami" to jest coś! Dla mnie to gówno totalne. Wykupiłam ten badziew na próbę i wiecie co ? Po kilkunastu filmach z logiem "N" < Netflixowym , nawet tego badziewia nie oglądam!!!!! No sorki ,ale to są teatrzyki w jednym pomieszczeniu z jakąś tam fabułą. Reszta na tym badziewiu to Hollywoodzkie odpady . Naprawdę jest tam może 10 filmów godnych uwagi bo kupili aby zachęcić widzów. Sorki ,że taki temat ,ale znajomi się podniecają tym badziewiem a nawet w życiu Matrixa nie widział. Ogólnie Netflix = Szajs , szajs i jeszcze raz szajs!!!!
Zgadzam się. Żonglują tymi 10 tytułami na krzyż, zmieniają zdjęcia i slogany. Traktują widzów jak idiotów.
Dokładnie tak. Szukam, szukam, a znaleźć nic konkretnego nie mogę. Od czasu do czasu trafi się jakaś perełka i to tyle. Lepsze pozycję znajdzie się na CDA i to bez konta premium.
Netflix to mistrzostwo marketingu. Postawili na zaciekłą reklamę i wygrali. Jak Coca-Cola i Facebook. Czy ktoś się zastanowił dlaczego Coca-Cola I Facebook nadal są zaciekle reklamowane? Bo chodzi o te niedobitki, te jednostki, które się nie poddały, które stawiają opór.