używam z rok, częściej, z przerwami, potem znowu więcej i tak na zmianę. głównie seriale.

czy tylko ja mam wrażenie, że na tej platformie praktycznie nic nie ma czy ja nie potrafię szukać? już nawet nie mówię o wpisywanie danego serialu w wyszukiwarkę netflixową, bo w większości tego co akurat chce NIE MA, ale o kliknięcie zakładki SERIALE. Tak jak mówię, mam z rok netflixa i wlasnie teraz podczas szukania jakiegos serialu naszła mnie myśl... przecież w kółko i te same tytuły scrolluję w tej zakładce, mam wrazenie ze netflix ma z 20 seriali i koniec. Wszystko ze mną jest w porządku? jeśli nie to proszę o pro tipy gdzie jest ta największa baza tytułów na tym kozackim strumingu na którym jest 10 tytułów na krzyż.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Mortemignis

Świetny temat otworzyłeś tak na początku zacznę.
Edycja: miało być linijka niżej a nie od razu publikacja

Nie wiem na jakim etapie jesteś oglądania filmów i seriali w swoim życiu i w jaki sposób zbierasz informacje o tym co chcesz oglądać.
Jeśli najpierw sprawdzalbys kategorie filmów,które chcesz oglądać poprzez Google i widzisz kilkanaście tytułów a masz czas na oglądnięcie jednego tytułu to możesz sprawdzać każdy z osobna w google,który jest dostępny na Netflixie. Wtedy nie musisz szukać używając wyszukiwarki Netflixa.