używam z rok, częściej, z przerwami, potem znowu więcej i tak na zmianę. głównie seriale.
czy tylko ja mam wrażenie, że na tej platformie praktycznie nic nie ma czy ja nie potrafię szukać? już nawet nie mówię o wpisywanie danego serialu w wyszukiwarkę netflixową, bo w większości tego co akurat chce NIE MA, ale o kliknięcie zakładki SERIALE. Tak jak mówię, mam z rok netflixa i wlasnie teraz podczas szukania jakiegos serialu naszła mnie myśl... przecież w kółko i te same tytuły scrolluję w tej zakładce, mam wrazenie ze netflix ma z 20 seriali i koniec. Wszystko ze mną jest w porządku? jeśli nie to proszę o pro tipy gdzie jest ta największa baza tytułów na tym kozackim strumingu na którym jest 10 tytułów na krzyż.
Świetny temat otworzyłeś tak na początku zacznę.
Edycja: miało być linijka niżej a nie od razu publikacja
Nie wiem na jakim etapie jesteś oglądania filmów i seriali w swoim życiu i w jaki sposób zbierasz informacje o tym co chcesz oglądać.
Jeśli najpierw sprawdzalbys kategorie filmów,które chcesz oglądać poprzez Google i widzisz kilkanaście tytułów a masz czas na oglądnięcie jednego tytułu to możesz sprawdzać każdy z osobna w google,który jest dostępny na Netflixie. Wtedy nie musisz szukać używając wyszukiwarki Netflixa.