używam z rok, częściej, z przerwami, potem znowu więcej i tak na zmianę. głównie seriale.

czy tylko ja mam wrażenie, że na tej platformie praktycznie nic nie ma czy ja nie potrafię szukać? już nawet nie mówię o wpisywanie danego serialu w wyszukiwarkę netflixową, bo w większości tego co akurat chce NIE MA, ale o kliknięcie zakładki SERIALE. Tak jak mówię, mam z rok netflixa i wlasnie teraz podczas szukania jakiegos serialu naszła mnie myśl... przecież w kółko i te same tytuły scrolluję w tej zakładce, mam wrazenie ze netflix ma z 20 seriali i koniec. Wszystko ze mną jest w porządku? jeśli nie to proszę o pro tipy gdzie jest ta największa baza tytułów na tym kozackim strumingu na którym jest 10 tytułów na krzyż.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Mortemignis

Świetny temat otworzyłeś tak na początku zacznę.
Edycja: miało być linijka niżej a nie od razu publikacja

Nie wiem na jakim etapie jesteś oglądania filmów i seriali w swoim życiu i w jaki sposób zbierasz informacje o tym co chcesz oglądać.
Jeśli najpierw sprawdzalbys kategorie filmów,które chcesz oglądać poprzez Google i widzisz kilkanaście tytułów a masz czas na oglądnięcie jednego tytułu to możesz sprawdzać każdy z osobna w google,który jest dostępny na Netflixie. Wtedy nie musisz szukać używając wyszukiwarki Netflixa.

Mortemignis

to prawda, ciężko coś znaleźć na Netflixie, wyszukaj coś z produkcji koreańskich, tam czasem się zdarza coś, co warto oglądać

Mortemignis

Na Netflixie jest bardzo dużo dobrych produkcji, w moim przypadku grzeje kryminały, thrillery, dramaty, psychologiczne Sci-Fi, tylko trzeba właśnie sobie to umiejętnie wyszukać. Bo z Netflixem jest tak, że on na siłę promuje jakieś gówna typu "Podlasie", wykupują pakiet reklamowy na Filmwebie i trafia to gówno na główną stronę, a to co najlepsze jest w zakładkach wyszukiwarki. I do Netflixa należy podchodzić na odwrót, czyli to co próbują wpychać na siłę zazwyczaj jest złe, a to najlepsze jest skitrane w zakładkach wyszukiwarki :D

Przede wszystkim nie możemy wpisać tytułów seriali w wyszukiwarkę, bo nie mamy pojęcia jak te seriale się nazywają :) Dopiero musimy to umiejętnie wyszukać i podpasować. 

tralalakotkidwa

Seriale do obejrzenia na Netflixie, które nie mają reklamy, a warto je luknąć:
Kryminały, dramaty, thrillery, psychologiczne, życiowe:

Ukochane dziecko
Archiwum 81
Chłopiec pochłania wszechświat
Śnieżna dziewczyna
Szklana kopuła
Ciała
Przełom
Niewiarygodne
Sprzątaczka
Chwała
Ostatnia noc w Tremor
Gdy inni stali z boku
Kryształowa kukułka
Grace i Grace
Zabójcza przyjaźń
Godless
Świt Ameryki
Rezerwat
Inwifilacja
Wąż
Sense8
Kasztanowy ludzik
Marianne
Back Rabbit
Zmiana
Dept. Q
Sto lat samotności
Safe
Collateral
Nikt nie widział, jak odchodzimy
Toksyczne miasto
Dobra robota
The Spy
Niewinny
Helikopter
Na gorącym uczynku
W pułapce
The Society
Zupełnie normalna rodzina
Sprawa Asunty
W twoich rękach
Co kryją jej oczy
Berlińskie psy
Top Boy
Seven Seconds
Bloodline
The OA
Światło, którego nie widać
Nieznajoma
Z tej strony Zodiak
Jak nas widzą 
Bodyguard
Ocet jabłkowy 

PS. Skandynawia (Dania, Szwecja, Norwegia), kręci dobre "mocne i ciężkie" produkcje (tzw. nordic noir), ale też Hiszpania potrafi w tym temacie. 

Mortemignis

Tak jak kolega napisał, wartościowego kontentu jest sporo, ale nie sugeruje się reklamami ani sugerowanymi.