Obecnny rok obfituje w wiele revelacyjnych nowości na dużym ekranie. Jesteśmy na pólmetku a najlepsze premiery dopiero przed nami. Na co warto wybrać się do kina w tym roku? Co okaże się najlepszym HITEM? Czekam na wasze opinie....

Scarface

Jeżeli chodzi o najbardziej kasowe to oczywiście Spiderman II...Ale ja sobie dużo obiecuje po ''Osadzie'' M. Night Shymalana, ''Aleksandrze Wielkim'' Oliviera Stona a także ''Człowiek w ogniu'', ''Kandydat'', ''Collterall'' Michaela Manna, ''Złe wychowanie'', ''Vinci'', ''Rybki z ferajny'' i to chyba najważniejse tytuły!!!!

Scarface

Jak dla mnie to zdecydowanie na pierwszym miejscu Spiderman 2, potem Król Artur (który mimo wszystko może okazać się niewypałem) i oczywiście Człowiek W Ogniu z Denzelem W. To tyle, pozdro:)

michnik

Ja pokładam duże nadzieje w "The Village". Nie chciałbym również żeby z "Alone in the Dark" zrobili jakiś paść - a jest czego się obawiać - Uwe Boll. A najmilej bym został zaskoczony nagłą premierą SIlent HIlla :) ale to chyba jeszcze odległa przyszłośc.